När man kliver in hos oss

100905
…ser man numera den här fina dörrmattan. Village igen. Efter dagens härliga långrunda i godan ro med Nina (utan män, barn och hund – sensation, jag och Nina har nog inte setts själva typ….. någonsin ;-) ) på världens nyaste Ikea, blev det även ett pitstop med fika på Waynes. Och Village. Nina ville gärna in på Village och jag är ju inte den som är den. Man ställer ju upp för en kompis, inte sant? Det blev en dörrmatta, som vi faktiskt verkligen behövde – den gamla var både ful och utsliten. Jag tycker den här är väldigt fin och dessutom känns det som om den passar mig riktigt bra – jag är faktiskt väldigt förtjust i att vara hemma och tycker alltid det är så himla skönt att komma hem om kvällarna.
Nyaste Ikea levde för övrigt upp till förväntningarna – stort, fräscht, fint. Personalen var förvisso en aning förvirrad (de hävdade bestämt att några hyllor jag var ute efter fanns i en hiss. Och man kunde inte hissa ner dem förren på kvällen?!? ;-) ), men det må väl vara hänt så här i början – det är sannolikt ganska mycket att hålla reda på för dem just nu.

Helgen har för övrigt bjudit på Kräftskiva med grannarna, möhippa och födelsedagsmiddag. Allt mycket lyckat. Nu sover barnen och det är lugnt i huset. Vi ska fika och ladda upp inför kommande veckas vardagslogistik, och sedan pyssla iordning fynden från Ikea :smile: .

6 kommentarer på “När man kliver in hos oss”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mammadagar

    fin matta! Kul med lite egen shopping sådär. :smile:


  2. Kommentar från: Sockergrynet

    Viken härlig matta!


  3. Kommentar från: Hilda

    Hur f-n hinner du med allt på en enda helg? Mattan är jättefin. Vi har fått tillbaks Village till stan men i ett av köpcentren utanför. Har inte varit där en men måste kan ske ta en sväng!


  4. Kommentar från: Nina [ljuvligt]

    Tack för att du ställde upp ;-)
    Det var ju så himlans trevligt med lite egentid, tycker vi borde schemalägga det lite oftare i framtiden :smile: Den finfina mattan passar alldeles utmärkt hemma hos er – och jag känner precis samma sak som du. Synd att du norpade den sista bara… :dead: Hahaha!


  5. Kommentar från: Fia

    Så fint det blev! Hurra för att Village har öppnat på Väla!


  6. Kommentar från: Frida

    Nej men åh vilken underbar matta! Perfekt.

    Själv har vi en där det står:

    Plånbok
    Nycklar
    Mobil





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(