Vanlig vardag v. 17

100428
Insåg just att jag missade vanlig vardag förra gången – well well. Bättre ibland än aldrig :wink: . Idag blir det en bild från eftermiddagen hemma med grabbarna – nästan varje eftermiddag spenderas nu ute i trädgården eller i lilla lekparken utanför huset. Det är så härligt och pojkarna leker så fantastiskt fint tillsammans. Björken har slagit ut och det börjar bli grönt överallt. Ljuvligt! Idag planterade vi solrosfrön som vi hoppas ska växa till stora solrosor så småningom. Om ett par veckor ska vi plantera ut dem vid planket i trädgården.

4 kommentarer på “Vanlig vardag v. 17”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Diana W

  Å, har ni redan gröna björkar!? Här hänger fröställningarna fortfarande kvar, men det knoppas på syrener, kastanjer, al och fruktträd. Jag blir nog lika förvånad varje vår att det går så fort när det väl sätter igång, och hur fort jag anpassar mig :)


 2. Kommentar från: Birgit

  Är väl mitt o Kaspers träd där vi hade en så fin stund när han var nyfödd?
  Kram mor


 3. Kommentar från: Annelie

  Det är ju det som är vardagen…Att försöka hålla reda på allt nödigt onödigt!! Hoppas att allt är bra, och att ni oxå njuter av våren!!
  Kram


 4. Kommentar från: annah

  Åh vad jag längtar till björken slår ut… borde ske till veckan om vädret visar sig från sin bästa sida!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(