Vardagspiff

100418
Jag tycker det är roligt att samla på mig lite olika servetter – det finns många fina (och billiga) på Ica maxi just nu så det brukar bli något paket varje gång jag åker och veckohandlar. Att duka lite fint med servetter är ju faktiskt ett löjligt enkelt sätt att piffa upp middagsbordet vare sig det är måndag eller fredag :smile: .

Helgen har gått i full fart – vi har både hunnit träffa vänner, lunchgrilla med grannarna, pyssla med balkongprojektet och dessutom gå ut och äta på egen hand, bara jag och Pär. Barnen hade fredagsmys med mormor medans vi åt goda tapas och tog en runda på stan i fredags kväll. Mycket trevligt! Igår var Lotta och Magnus hos oss och grillade – tack för sällskapet! Jag hade gjort en pannacotta med honung och kaffe till efterrätt och den blev riktigt god. Vi hade rostade mandelflarn och hallon till. Här finns receptet om någon vill testa! Jag brukar dock använda gelesocker istället för gelantinblad – mycket smidigare.

Balkongprojektet fortskrider så sakteliga och vi har både fått målat den nya överdelen till räcket, och slipat på räcket i helgen. Som vanligt är det alltid mer att göra och jobbigare än vad jag trott från början – att slipa var faktiskt urjobbigt – men sakta men säkert så börjar det hända saker.

2 kommentarer på “Vardagspiff”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lotta {ohlovely.se}

    Mmmm, det var så himla gott! :love: Tror jag ska ta och försöka göra det! Tack för en trevlig kväll! :)

    Kram från Lotta


  2. Kommentar från: Hallon

    De servetterna var riktigt fina, lite 70-tals retro tycker jag. :) Fint köket blev också!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(