Pussla

100415
För ett par veckor sedan när vi kom hem ifrån dagis, gick Kasper in i sitt rum, och fick hjälp av storebror att öppna den stora tunga lådan i sekretären där vi har en massa pussel som Theo haft som liten. Han valde ut två knoppussel – ett med robotar och ett med bondgårdsdjur och satte sig sedan ner vid sitt lilla lekbord, tog bort alla bitarna och började lugnt och systematiskt att sätta tillbaka dem på rätt plats. Han har lärt sig pussla! Och detta innan vi ens tänkt på att plocka fram pussel åt honom. Mamman svämmar över av stolthet över alla ny färdigheter vår minsteman lär sig varje dag, samtidigt som det också skär en liten liten aning i hjärtat, inför det faktum att jag faktiskt inte längre kan vara där och följa varje steg han tar. Tiden rusar…

4 kommentarer på “Pussla”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: elsklingen

    Ja, gisses vad fort tiden går!

    Idag har jag en ledig dag från jobbet så det känns skönt att kunna vara hemma med mina små en dag och hitta på saker!

    Kram kram


  2. Kommentar från: Sara

    J har älskat pussel och fick sitt första på sin 1-års dag. Hon lärde sig det i vintras nån gång och hon tycker fortfarande det är himla roligt med pussel och att plocka med bitarna. K var aldrig så intresserad förrän lite senare och då av lite mer ”riktiga” pussel.

    Men vad stora de börjar bli nu våra små…. det känns när man har henne i famnen eller så. En stor tjej nu! :love:


  3. Kommentar från: Anna

    Ellen hade en period när hon var helt galen i pussel..Hon ville ha ”poss” som hon uttryckte det. Knopp-pussel tycker hon dock inte e skoj längre och de andra är för svåra..mamma kan säger hon och drar i min arm sen vill hon ha hjälp..hehe!


  4. Kommentar från: Birgit

    Duktige lille Kasper!!
    Kram mormor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(