Vanlig vardag v. 13

100331
Eller snarare ovanlig vardag – idag har jag lämnat min arbetsplats sedan fem år (nu har jag förvisso varit föräldraledig sisådär tre år av den tiden, men ändå…) för sista gången och jag måste tillstå att det har känts ganska vemodigt. ”Elvis has left the building”, som en av mina kära kollegor svarade mig när jag skickade ut mitt Tack&Hej-mail igår :wink: – idag var slutet på en era och jag går vidare. Imorse jag gick den sista promenaden över bron ifrån piren, där jag parkerar bilen, och in till jobbet – imorgon blir det en helt annan parkeringsplats (en parkeringsplats som till skillnad från den i stan är gratis, vilket kommer spara mig närmare 700 kr i månaden :wink: ). Dags för nystart – jag vet att det här var rätt beslut och jag ser verkligen fram emot att få ta tag i mina nya arbetsuppgifter!

5 kommentarer på “Vanlig vardag v. 13”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Anneli

  Lycka till imorgon! Kram


 2. Kommentar från: Fia

  Lycka till, Pernilla! Have fun! :smile:

  Kram!


 3. Kommentar från: Johanna

  Lycka till idag på nya jobbet och ha en trevlig påsk hela familjen!


 4. Kommentar från: Linruz

  Lycka till nu vännen med nya jobbet.
  Underbara bilder.
  Kram Lina


 5. Kommentar från: Frida

  Vilka vackra bilder! Det kommer gå strålande!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(