Vanlig vardag v. 7

100219
Jag är ganska dålig på att lyckas publicera temabilden på rätt dag – men jag satsar på rätt vecka iallafall :smile: . Veckans bild är inte lika trevlig som förra omgången av vanlig vardag, då vi njöt av sol och bad och god mat i Thailand. Nej, den här veckan har kräksjukan varit på ovälkommen besök och vi har pusslat med VAB och jobb och tagit hand om våra hängiga pojkar. Det är en lömsk sjuka det där, Kasper blev dålig först och hade en jobbig natt, sen fick han feber men kräktes inte mer, för att sedan helt oväntat kräkas igen efter 3 dygn… Och efter det så blev det Theos tur. Det har blivit mycket film i soffan, läsa böcker, spela spel, försöka få tiden att gå. Nu hoppas vi att denna bläääää-sjuka ska vara över för den här omgången!

För övrigt har veckan bjudit på glada nyheter då Nina & Andy fått en fin fin liten son, fyrbenta lurven Sigge har fått en lillhusse och våra barn har fått en syssling!
Stort grattis till hela familjen!

Igår fyllde jag år och även om det inte blev tid till så mycket firande eftersom jag inte kom hem från jobbet förren efter halv åtta på kvällen, hade jag en bra dag. Man och barn uppvaktade med skönsång på morgonen, finaste kollegorna kom med en fin blombukett och vi fikade på semlor, av Pär och barnen fick jag en ny fin och STOR skärm till datorn (hurra!), och jag fick massor av gratulationer av alla fina vänner på telefon, sms och via Facebook. Tack alla som tänkte på mig!
Idag är jag hemma med barnen, som nu är i princip friska, men det har ändå varit för tidigt att gå tillbaka till förskolan. Ute råder full snöstorm – jag begriper verkligen inte att det kan komma så här sjukt mycket snö. Ska det aldrig ta slut?? För en liten stund sedan körde postbilen fast på vändplatsen nedanför vårt hus, och han fick skotta loss sin bil, inte mindre än två gånger. Nog för att jag helt klart föredrar riktig vinter och snö istället för regn och slask som vi brukar ha här nere, men nu börjar jag verkligen längta efter våren på allvar…
Helgen som kommer bjuder på bröllop – Lotta och Magnus ska bli man och hustru – och vi ser givetvis mycket fram emot att få vara med på deras stora dag. Jag ska dessutom vara festfotograf :wink: . Redan ikväll kommer min mamma och systerdotter ner för att imorgon passa barnen, så ikväll blir det fredagsmys tillsammans med dem. Men först ska jag se om jag kan lyckas skotta fram bilen och ta mig till tåget för att hämta dem. Wish me luck! Jag har faktiskt fotat aningens mer den här veckan, så jag återkommer nog senare med ett inlägg med foton från vår ofantligt spännande VAB-vecka… :wink: .

6 kommentarer på “Vanlig vardag v. 7”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: IaY

  Grattis i efterskott!!! Då har du och min man samma födelsedag ju ;) Det har ju våra små pojkar med… Kul! Så trist med magsjuka, det är det värsta jag vet… Stora kramar till er!


 2. Kommentar från: camillasnyahem

  Usch för magsjuka, hoppas du och Pär klarar er nu när ska på bröllop! Trevlig helg till er alla!


 3. Kommentar från: Sara

  Hoppas ni får hålla er friska nu! Och grattis i efterskott. Hoppas ni får trevlig på bröllopet!! :smile:


 4. Kommentar från: jack

  Grattis i efterskott! :D


 5. Kommentar från: Snäckan

  Usch ja vilken hemsk vecka ni haft med bläääsjukan. På vårt dagis låg hela personalen och de ”hotade” med stängning eftersom de inte fick stopp på spridningen. Vi har dock än så länge klarat oss *peppar, peppar*

  Hoppas det blev ett rirkgit mysigt bröllop trots all snö och att kunde njuta av festen trots att kameran din gick varm.

  Kram


 6. Kommentar från: Therese

  Grattis i efterskott!!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(