Utsikt

100208
Min kropp hänger sig envist kvar vid Thailandstid. Jag är så trött, så trött. Klockan är snart 21. Min kropp tror dock att klockan är 03.00 och jag är trött därefter. Det är ytterst svårt att ställa om sig från den där utsikten som var vår varje kväll ifrån bungalow och strandrestauranger, till snö, kyla och mörker. Kroppen vill verkligen inte. Hu. Jag går och lägger mig :wink: .

5 kommentarer på “Utsikt”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Liza

    Det ser verkligen helt underbart ut! Du ska vara glad som kunde hålla dig vaken till 21, efter vår semester så deckade jag 19 i soffan i stort set varje kväll i en vecka…helt slut!!


  2. Kommentar från: camillasnyahem

    Bodde ni så nära havet? Underbart! Vilka kort, jag har inte svårt att förstå varför din kropp väljer att stanna kvar där inte. ;)


  3. Kommentar från: JeanetteS

    Välkomna hem! Ser ut som ni haft det helt underbart!!!! Kan mycket väl förstå att det blev en väldig kontrast att komma hem till vår kyla. Den där värmen och de härliga stränderna ser SÅ mycket trevligare ut!


  4. Kommentar från: Millan

    Helt underbart!! Ni verkar ha haft det toppen och du har verkligen salt Thailand till mig :-). Vi maste bara fa komma dit nagongang.
    Kram


  5. Kommentar från: Snäckan

    Vilka underbara, underbara färger!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(