VAB med Pricken

091208
Prickig lilleman. Kylbalsam. Film. Chokladtomtar. När man är kliig över hela kroppen får man faktiskt lov att frångå de vanliga rutinerna, inte sant? Theo är tålig och duktig trots att han faktiskt har en herrans massa vattenkoppor som kliar en hel del. Förutom prickarna har han bara marginell feber, så vi passar på att julpyssla lite när vi ändå är hemma. Pär och Theo satte ihop delarna till pepparkakshuset de bakade häromdagen igårkväll, och nu på förmiddagen har vi ställt iordning det på en bricka tillsammans med julkrubban :lol: , massor av snö (läs bomull), några tomtar, änglar och givetvis svanen på sjön. Härlig blandning inte sant? Den redan något originella varianten på julkrubban som hängt med sedan jag var liten, har fått nytillskott av pepparkakshuset.

Nu blir det en ny omgång kylbalsam på prickarna och därefter Pettson&Findus på dvd:n.

12 kommentarer på “VAB med Pricken”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Gummigutta

    Vilken kul bild på Biggles!
    Hoppas att Theo kryar på sej! Det är sååå jobbigt när det kliar! (Säger ett gammalt eksembarn) Vi skulle gärna ha lite vattkoppor men kanske inte just nu till jul, dessutom är det ju tyvärr lite långt att åka…
    /Johanna


  2. Kommentar från: Birgit

    Hej!
    Krya på dig Theo!
    O kul att se bla svanen på sjön! Härliga gamla minnen värmer!
    Kram mor-mor


  3. Kommentar från: Linda

    Skönt att han inte lider så mycket av det.

    Till helgen ska vi göra papparkakshus… för första gången. Får se hur det blir… hihi.

    Ha en mysig dag! Kram


  4. Kommentar från: Annelie J

    Kan ju bli lite mys när man är liten & sjuk, det hör till. Här har vi inte haft vattenkoppor ännu, men det kommer nog. Tjusigt pepparkakshus, vårt ligger fint i kartongen & väntar ännu.
    Kram!


  5. Kommentar från: Maria

    Här fick lilleman vattkoppor lagom till sin tvåårsdag så kalaset fick ställas in.. Det sägs att det är lindrigare ju tidigare de får det så det får man trösta sig med mitt i allt kliande! Hoppas de kryar på sig fort!


  6. Kommentar från: Linruz

    Stackarn….hoppas kliet försvinne snabbt. Mysigt att ändå vara lite pig och kunna julpyssla. Dagarna går lite fortare om man gör något mysigt.
    Ta hand om er.
    Kram Lina


  7. Kommentar från: camillasnyahem

    Men stackarn, hoppas han kryar på sig! Vad bra med kylbalsam, ska lägga det på minnet! Här är det också sjukstuga men snor, feber och hosta.


  8. Kommentar från: Frida

    Du kan väl skicka hit lite vattkoppebasilusker?
    Vilket fint pepparkakshus, jag har precis köpt deg så nu i veckan ska vi baka vårat hus, får se om jag vågar på mig en borg… :-S

    Du är härmed även utmanad. Jag vet att du blir det jämt och ständigt. Jag har inte så många bloggvänner så du blir ett lätt offer…
    Utmaningen finns på min blogg, 10 sanningar om mig.

    Kram på dig.


  9. Kommentar från: Frida

    Ja just det, vi åt Apelsinfisken idag. MMMH va gott det var… Med extra kryddor såklart.


  10. Kommentar från: Hilda

    Superfint pepparkakshus!


  11. Kommentar från: mammaliv

    Har ni provat Tavegyl mot klådan?

    Jätte fint pepparkakshus!!


  12. Kommentar från: Helen

    Jobbigt med klåda och vara sjuk mitt i julmånaden:( Lite roligare är det om man får göra pepparkakshus:) När vi gjrode vårt i början av december var det också för att pigga upp sjuklingen. Fint huset blev:)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(