Månadsbilden oktober

091031
Jag missade faktiskt att lägga upp någon månadsbild i slutet av september. Jag vet bestämt att jag var fotade åkern i vanlig ordning, men det var så förbaskat grått och trist just när jag tog bilden, så jag orkade inte lägga upp den. Däremot hade jag planer på att lägga upp septemberbilden nu samtidigt som jag lägger upp den något mer färgglada oktoberbilden, men då hittar jag den inte i arkivet. Den var nog så grå att den åkt i papperskorgen – och därmed inget att missa.

Nu är hursomhelst oktober i princip över. Oktober har bjudit på ofantlig färgprakt och vi har spenderat större delen av våra dagar ute. Härligt!

En kommentar på “Månadsbilden oktober”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Morfar

    :smile: Den här åkern har jag sett förut! Även om jag inte är inne så ofta. Var finns alla bilder??

    kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(