Som ny med lite färg

090702
Häromdagen var Linda här och fikade och ryckte av Biggles det värsta av hans långa päls. För att hon eventuellt skulle kunna sitta någorlunda bekvämt (vilket egentligen inte är möjligt överhuvudtaget när man är höggravid i högsommarvärme) och trimma gick jag ner i källaren och hämtade den där gamla ikeapallen som vi har ståendes där till ingen nytta. På kvällen orkade jag (givetvis) inte bära ner den igen utan den blev ståendes på altanen.

Nästa morgon kom jag på att det kanske vore fint att ställa kryddorna på pallen. Lite sådär som Ernst gjorde med en gammal stege på en altan han byggde i förra veckan. Fast med färre trappsteg då. Och fint blev det. Men sedan kom jag på att det kanske vore snyggare om pallen var svart, som utemöblerna, istället. Ska jag få någonting gjort är det bäst att göra det omgående, och i källaren hittade jag både målartvätt, svart färg och pensel. Medans Kasper sov förmiddagslur blev pallen således svart och fin och nu fyller den sin funktion alldeles utmärkt på altanen :smile: .

Mitt på dagen är det riktigt, riktigt varmt nu alltså. Det är ganska skönt att sitta inne en liten stund med en kopp kaffe när Kasper sover. Men nu är jag redo att ge mig ut och försöka få lite solbränna igen :smile: .

5 kommentarer på “Som ny med lite färg”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linda

    Jättesnyggt!


  2. Kommentar från: Mimmi

    Fin-fint. Och så enkelt. Det där med att vara höggravid och sitta ned förstår jag inget alls av. Kom på mig själv när jag satte mig ned på duschgolvet igår för att raka benen. Att japp. Här får nog J hitta mig om ett par timmar sprattlandes som en säl :). Tur är väl att lite gymnastmuskler finns kvar någonstans för han fann mig några timmar senare på altanen istället.


  3. Kommentar från: Mrs. b

    Jättefint! Och en snabb förändring (förutsatt att man har prylarna hemma förstås :-)
    Tyckte den passade bra i svart färg!


  4. Kommentar från: Sara

    fin!! :smile:


  5. Kommentar från: annelie@halsomagasinet.net

    Blev ju hur bra som helst! Har en likadan som mest står o skräpar, kanske ska leta upp en målarburk jag med…





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(