Månadsbilden juni

090630
Det känns galet avlägset att jag för några månader sedan stod på samma plats och bara huttrade när jag blev tvungen att ta av mig vantarna för att fota månadsbilden. Idag var det stekande hett när jag, Kasper och Biggles tog en liten promenad och jag måste tillstå att även för en soldyrkare som jag var det lite väl varmt för att gå några längre sträckor. Fotot blev hursomhelst taget, och vyn ändrar karaktär lite för var månad. Någon tycks ha klippt kanterna vid åkern och det växer och frodas.

Mina tidigare månadsbilder finns här, och andras kan du se här.

En kommentar på “Månadsbilden juni”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anna

    Ja vilken skillnad på bara några månader! Ni verkar ha lika varmt som oss, det är bara att njuta medans man kan, om det går! :wink: Hoppas barnen blir friska snart!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(