This year I will

Det blir ett slumpgenererat nyårslöfte i år också, precis som förra året och förrförra.
111230
Det känns som ett bra nyårslöfte för mig. Att delta. Under 2011 var det så mycket jag inte kunde delta i och saker som vi tagit för givet förändrades. 2012 ska jag delta!
Andra saker jag gärna vill göra är att:
-Fokus på familjen. Ta saker som de kommer. Njuta av tiden just nu med mina fina grabbar. Sänka kraven på mig själv. Vara tillsammans mycket.
-Fota
-Gå på konsert
-Läsa
-Resa
-Göra ett barnrum till Noah på övervåningen, och göra om matsalen på nedervåningen till ett sovrum åt oss
Tror that´s about it. Jag sätter inga stora mål för nästa år, jag vill bara vara. Och jag vill att vi ska få vara friska. Något vi lärt oss under 2011 är att saker inte alltid blir som man tänkt sig, att livet är skört, att man väldigt snabbt kan bli väldigt liten, men att det kan bli väldigt bra i slutändan ändå. 2011 har varit ett ganska omvälvande och tufft år för vår familj och nu går vi vidare mot 2012 med fokus på familjen, barnen och oss själva. Jag förbaskat glad över min stora, stökiga familj, och väldigt tacksam över hur bra vi har det tillsammans ♥. Årets i särklass bästa händelse är givetvis att vi fick vår prins, vår skatt, vår minstebror Noah, den 29 september. Så självklar i familjen, som nu känns helt komplett.

Jag genomförde långt ifrån allt jag ville förra året, men jag väljer att fokusera på det som faktiskt blev:
Jag la upp en portfolio över mina foton. Jag uppdragsfotograferade dessutom litegrann som hobbyverksamhet. Jag la i princip all energi och ork jag hade när jag blev sjuk, på familjen. Vi lyckades, precis innan jul, färdigställa bygget av en toalett på nedervåningen. Och jag är mäkta stolt över min man som gjort så gott som allting, utom att kakla och putsa, helt på egen hand. Projektet tog mycket kraft och energi och tog mycket längre tid än beräknat eftersom jag var sjuk så stor del av året, men nu. Nu är det klart! Och det är jättefint! Jag ska fota och visa en dag.

En årskrönika kommer också framöver (förra årets här). Och favoritfoton från året som gått (förra årets här). Julfotona har inte heller blivit klara, men hey, dom springer inte ifrån mig. Mellandagarna har ägnats helt åt familj och trevligt umgänge med vänner. Härligt! Imorgon firar vi nyår med våra grannar. Vi ska softa, äta gott och skåla i bubbel. Fina grejer!

Gott slut, gott nytt och på återseende 2012! Och ett stort tack till alla som följer mig på bloggen, många år efter år, och som engagerar sig, hejar på, lämnar hälsningar, tipsar och supportar. Guld värt. Vi hörs snart
//Pernilla

7 kommentarer på “This year I will”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Låter som kloka och sunda tankar om det nya året. Jag håller med, 2011 har varit ett omvälvande år på många sätt. 2012 ska jag njuta av vad 2011 gett mig.


  2. Kommentar från: annah

    Ja vilket bra nyårslöfte =)


  3. Kommentar från: Ingela

    Den är rolig den där nyhetslöftesgeneratorn, maken och jag slumpade fram varsitt nu i kväll också. Han fick ”jog” och jag fick ”learn to cope with it”. Tror vi delar på dem och tar lite från båda :) Fast jag har inte tänkt att ha några nyårslöften i år, det enda jag önskar mig av året är att det är lite snällare än vad 2011 har varit och att alla runt mig får vara friska och må bra.

    Gott nytt år till dig och din familj! Kram


  4. Kommentar från: Maria

    Gott nytt år!


  5. Kommentar från: Dagarna

    Låter som ett bra nyårslöfte.


  6. Kommentar från: This year, I will : D A G A R N A . N U

    [...] Pernilla hittade jag denna sida där man kan få fram ett slumpat [...]


  7. Kommentar från: Uh-huh-me.com

    Hoppas att du får ett riktigt toppenår! Lycka till med allt!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(