This year, I will….

100104
Har du svårt att hitta på några bra löften inför det nya året? Här kan du få ett färdigt utan att behöva tänka själv :lol: . Jag tyckte mitt blev riktigt bra!

Annars har jag inte några direkt nyårslöften. Nyårslöften är bara stressande. Däremot har jag, precis som förra året, tankar & förhoppningar om vad jag vill göra och uppnå under året som kommer. De flesta är inte speciellt svåra att genomföra, men det är bra att formulera sina tankar! Under 2010 vill jag
-Ha så mycket kvalitetstid med barnen som möjligt när jag inte jobbar. Eftersom det kommer vara en stor omställning för mig att vara ifrån barnen så mycket, vill jag försöka vara med dem som möjligt när jag är ledig.
-Ha mycket kvalitetstid tillsammans som familj. Gärna ute – vi har bra kläder och kan vara ute året om. Och både vi och barnen älskar att vara utomhus – för att inte tala om Biggles. Det behöver inte vara så stora projekt, gör man det för besvärligt blir det ofta inte av – det kan ju faktiskt räcka att packa lite picknick och ge sig ut på utflykt till skogen eller stranden.
-En barnfri weekend för mig och Pär.
-Få vardagslogistiken med våra tider på jobb och förskola att fungera så smärtfritt som möjligt att att vi slipper lägga så mycket tid på att planera denna. Vad det innebär för att det ska fungera i praktiken får framtiden utvisa.
-Bli bättre på att spontanumgås med våra vänner. Det behöver faktiskt inte bokas in veckor i förväg – det räcker med att slänga ihop lite tacos eller hämta thaimat och äta Ben&Jerrysglass till efterrätt en fredagkväll – det viktigaste är ju umgänget.
-Träffa min syster med familj oftare.
-Hinna med ett eller kanske två av de lite större renoveringsprojekten vi har planerat.
-Göra mer sådant jag mår bra av och strunta i sådant som tar kraft och energi i onödan.
-Sommarsemestra i Bohuslän.
-Paddla kanot och tälta med Theo till sommaren.
-Åka slalom. Theo har aldrig testat och jag och Pär har inte åkt skidor sedan året innan Theo föddes.
-Läsa mer böcker
-Fortsätta utveckla och utmana mig själv inom fotograferandet. Ta mig tid att lägga upp en portfolio med foton jag själv är nöjd med, för att kunna se min egen utveckling.

Vi får se hur det går och vad som händer – vi tar det som det kommer. Men det är inte dumt att ha lite tankar kring vad man vill göra och vad som är viktigt.

6 kommentarer på “This year, I will….”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: annelia

  Låter som bra förhoppningar!


 2. Kommentar från: Linda J

  Tummen upp för paddling och tält;)!! Men ta för guds skull med dig extra ombyte så du slipper vandra runt i sopsäck…
  Kraaaam!!


 3. Kommentar från: MariaL

  Bohuslän står på vår lista med! Och umgås med sonen!


 4. Kommentar från: gottablandat

  hahaha..jag fick fly to the moon :-)


 5. Kommentar från: Lena

  Låter som bra tankar för 2010!
  Själv har jag som löfte att försöka träffa mina vänner oftare, även om det ”bara” innbeär en långlunch någon gång ibland. Det är ju absolut bättre än att inte ses överhuvudtaget.

  God fortsättning!


 6. Kommentar från: Catarina

  Vilket härligt nyårslöfte! Mitt blev också ganska bra; roast marshmallows over a fire…

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(