Vanlig vardag v. 1

100106
Tänkte göra ett försök att hänga på Annelies fotoutmaning Vanlig vardag – det borde ju inte vara så svårt med tanke på hur mycket vardagsbilder jag tar :smile: . Här är den första – ett foto på en av alla hundratals tågbanor vi bygger. Tåg och bygga tågbana är ett stoooort intresse hos grabbarna just nu och i julas fick de lite nya delar, växlar, korsningar, tunnlar och annat, så nu finns det nya möjligheter. Theo bygger den ena banan mer avancerad än den andra och han är väldigt kreativ. Kasper, ja, han förstör väl mest, men han sätter ihop delar riktigt duktigt han också. Vi har två batteridrivna tåg som är roliga att köra med och båda killarna tycker det är roligt att titta på tågen och se vilka väger de väljer.

Idag är ledig dag för mig och grabbarna, Pär jobbar däremot. Dessutom har jag ledig dag imorgon och tagit föräldraledigt på fredag så nu blir det några mysiga dagar hemma. Det är fantastiskt väder, -3 grader, snö och sol. Vi har redan varit ute en vända idag, och snart ska vi packa picknick och träffa kompisar i pulkabacken. Ska se om jag hinner lägga upp några snöiga foton sen :smile: .

6 kommentarer på “Vanlig vardag v. 1”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Ingela [All is Pretty]

  Vardagar är bra! Härligt med en sådan vinterdag! Här har vi -22 grader och det blir tyvärr lite väl kallt för utelek.


 2. Kommentar från: Therése

  Snygg bild på en trevligare del av vardagen :-)


 3. Kommentar från: Linruz

  Åhh jag verkligen ääälskar dina blider vännen.
  Vet att jag frågat förut men vad var det för objektiv du hade??Snurriga jag….
  Kram Lina


 4. Kommentar från: Annelie

  Vad mysigt!! Så härligt att se mer & mer konstruktioner. Kul att du hakar på utmaningen!! Vi hörs.
  Kram


 5. Kommentar från: Lena

  Härligt att kolla in din vardag…..//Lena granne med Annelie


 6. Kommentar från: mrsbandco

  Vilket skönt vardagskort! Tågbanan ser rolig ut. Vi har bara en liten bana i form av 8:a, plus inga självgående tåg, så det blir inte jättemycket lekt med det. Kanske skulle vara en bra present till barnen när det närmar sig födelsedag.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(