Kaspers boktips

100107
Det är ganska kallt ute just nu, åtminstone med våra mått mätt, -11 grader. Uteaktiviteter måste varvas med innemys, för både små och stora händer och fötter blir lätt kalla även om man har rejäla skor och vantar. Inomhus läser vi ganska mycket böcker och Theo gillar verkligen att krypa upp i soffan och läsa, men Kasper har hitills haft ro att läsa ungefär 1 sida innan han vill hitta på nya äventyr… Förra gången vi var på biblioteket hittade vi dock en bok som minsteman verkligen har fastnat för – Hur låter? – en pekbok med egna ljudeffekter. Han vill läsa den hela tiden och kan numera låta både som brandbil, racerbil och fiskebåt. Som extra bonus finns en rolig, lätt ironisk sång på glassbilsmelodi i boken :smile: .

6 kommentarer på “Kaspers boktips”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linruz

    Ja de får sina favoriter och sedan är det bara de som gäller.
    Kram Lina


  2. Kommentar från: linsteli

    Vi hadde -26 grader i går, brrrr……


  3. Kommentar från: Sara

    Åh J hon älskar böcker!! Hon har några egna som hon ofta hämtar och vill att man ska läsa. Det är mest vanliga pekböcker/ordböcker och hon tycker det är så roligt när vi talar om vad det är för saker. Hon pekar ”ä dä?”. Ibland härmar hon… När det kommer en bil säger hon ”brrrmm” eller när det kommer en blomma ska hon pussa den! Haha! Det är för kul :smile:


  4. Kommentar från: Sara

    Vi hade – 30 grader i går här och det är knappt man fattar hur kallt det är… inte ofta det händer!! Men det var lite varmare idag i alla fall. Tur det!


  5. Kommentar från: Birgit

    Hej Kasper!
    Min duktige lille kille!
    Kram mormor


  6. Kommentar från: Annika

    Ja den där boken känner vi igen! ”Vi kommer med glass, vi kommer med glass, i stora feta lass… från vår melodi du blir aldrig fri….” Och så motorcykeln som man ska hålla för näsan och läsa… ”Yööööööööööööööööööö, yöööööööööööööööö..” Ha ha…

    Kram.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(