Mellanvardag

20111229-141439.jpg

20111229-141455.jpg
Å vad det är fint att ha mellandagar. Speciellt när vi är lediga både två. Igår spenderade jag och Noah förmiddagen hos min fina kollega – fick uppdaterat senaste händelserna på jobbet, pratat en massa och druckit kaffe. Igår kväll blev vi bjudna på god middag (måste laga det receptet själv inom det snaraste) och såväl barn som vuxna hade en riktigt mysig kväll.

Idag har jag varit på stora köpcentrumet (all alone, alltså utan barn. Det känns som om man har glömt nåt) med Nina och reafyndat för mitt presentkort på MQ som jag fick i julklapp. Det blev två fina tunikor från 365 sunshine, ett märke som jag gillar jättemycket, för 398 kr. Som hittat. Nu har jag lite nytt att ha på mig till Noahs dop och jag är jättenöjd! En förmiddagslatte i lugn och ro i trevligt sällskap gjorde inte saken sämre. När jag kom hem knappt tre timmar senare (det är ungefär så länge jag kan lämna Noah utan tillgång till mjölkbaren) hade Theo varit hos frisören och lunchen var serverad :-).

Nu är Pär och storgrabbarna ute och åker lite båt på sundet en stund. Jag och Noah ska promenera hunden och sen förbereda lite för kvällens middagsgäster (idag blir det en favvo – Andys recept). När Theo kommer hem får jag förmodligen stryk i hans fotbollsspel igen. Life is good.

4 kommentarer på “Mellanvardag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dagarna

    Fina tunikor.
    Jag tänkte ge mig ut och shoppa lite, men måste ”göra mig av med barnen” först.

    Hittade du något bra på Stadium också :)


  2. Kommentar från: Dagarna

    365 sunshine hade en del fint, har helt missat detta märke. Får bli en sväng in på MQ nästa gång jag åker till centrum helt klart.


  3. Kommentar från: Anneli

    Den till höger har jag, tunikan alltså :-) Superskön och fin!


  4. Kommentar från: Birgit

    Skönt med lite ”barnfri tid” för dig! :smile:
    Kram mor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(