This year I will

Jag brukar ju göra ett slumpgenererat nyårslöfte – bara på skoj. Tidigare har det blivit så här: 2010, 2011, 2012. ”To participate” blev mitt nyårslöfte för 2012 och det tycker jag nog ändå jag lyckades med till stor del. Förutom det hoppades jag på att under 2012 få mycket tid med familjen, fota, resa, läsa, gå på konstert och att ett par renoveringsprojekt skulle bli klara. Och ja, allt lyckades nog faktiskt. 2012 var ett bra år på det stora hela, även om det innehöll tuffa delar också. Det kommer en årskrönika framöver, som vanligt.

Årets slumpade nyårslöfte blev så här:

Och inget kunde väl ha passat bättre. För efter de här senaste två åren finns det egentligen bara en enda sak jag vill: Att vi ska få vara friska och må bra. Det är faktiskt, hur klyschigt det än må låta, det enda som räknas. Och får vi vara friska, är jag nöjd. Utöver det skulle jag gärna vilja läsa fler böcker, träna, ha mycket tid tillsammans, fotografera och umgås mycket med våra härliga vänner. Men det är sekundärt – det är det verkligen.

Och just det ja. Vid nyårsfirandet igår nämnde jag också att jag vid nästa nyårsfest, gärna skulle vilja kunna ha på mig min fina rosa festklänning igen. Den som jag hade på ett bröllop strax innan jag blev gravid med Noah. Och som INTE gick att knäppa det här nyåret (heller)…. Hm. Men men, som sagt, mindre viktigt egentligen. Jag återkommer med ett inlägg från nyårsafton, det blev lite foton från vårt roliga firande igår, vi hade en supertrevlig kväll med fina vännerna – vi tre familjer som hängt ihop och trivts tillsammans i ganska många år nu, även om logistik och annat gör att det inte alltid är lika lätt att få ihop oss alla nuförtiden. Sex vuxna, 7 barn, tre hundar var vi igår. En superkväll!

Vill du testa och slumpa ett nyårslöfte? Kolla här! Och berätta gärna vad du fick :lol: .

5 kommentarer på “This year I will”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Jenny

  Jag skaffade istället en ny klänning just för decembers alla fester, men med en maraton nattning av lilla hjärtat, så var inte ombyte prioriterat…. Så inga vackra nyårsbilder i år, laddar för en ett årsfotografering i veckan istället med dina tips….:)


 2. Kommentar från: Anneli

  Ja visst var det en rolig kväll, ett bra sätt att inleda det nya året på :-)


 3. Kommentar från: Annica

  Exakt så sa jag också på nyår, när vi diskuterade förhoppningar inför det nya året. Hälsan!! Har vi inte den, så spelar inget annat någon roll!

  God fortsättning på er!


 4. Kommentar från: Therese

  Vill bara passa på att önska god fortsättning! Ser ut som ni haft en härlig jul!


 5. Kommentar från: MariaL

  This year I will avoid drama! :-)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(