Då tar vi långhelg igen!

120525
Pingsthelg – och danskarna firar med ledighet på måndag. Så då tar Pär också ledigt såklart och vi har långhelg igen. Vi ska kurera bebisen (som fortfarande snorar och hostar och får inhalera var tredje timme. Igen. Suck. Min lille stackare), gå på fotbollscup, grilla med vänner imorgon, och fira en nybliven 9årig kusin. Och ja, allt beroende på hur minsteman mår såklart. Sovrummet ska förhoppningsvis också bli klart för inflyttning och jag kanske hinner med lite mer betongprojekt. Har gjort en laddning till redan, bland annat ljusstaken på fotot och ett par rabarberblad till.

Dags att förbereda kvällens grillning. Det ser ut att bli en härlig kväll på altanen. Ha en fin fredag!

4 kommentarer på “Då tar vi långhelg igen!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Fru M

    Vi har också långhelg.
    Förskolan har planeringsdag så vi tpg båda ledigt på måndag.


  2. Kommentar från: Mor-mor

    Ser så bar ut med betong-verken!!
    Kram mor


  3. Kommentar från: Mor-mor

    Ser så bra ut ska det ju vara!!


  4. Kommentar från: Lotta

    Jag måste säga att jag är SÅ imponerad av dina fina betongskapelser. Jag får lust att testa själv.. men blev rädd när jag hörde att min kära svärmor som är kreativiteten herself inte klarade av att göra en betongkruka. Hon misslyckades. HON som är så himla duktig på att jobba med keramik, trä, sy osv. Kreativ så det sprutar ur öronen… varje år säljer hon ju alla saker för Svenska Kyrkans räkning på en stor julmarknad i Paris.

    Men alltså, klarar inte hon det. Då vågar inte jag… haha :) Tills jag vågar njuter jag av dina fina bilder. Betong är så vackert!

    Ha en mysig långhelg. Hoppas lileman kryar på sig!
    Kramar





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(