Presenterar lite stolt:

ROSENAPEL!
120524
I sex år har jag gått och tittat på vårt fina fina träd – utan att veta vad det är för nåt. Ja, som bekant vet jag ju egentligen nada om trädgård, växter och sånt. Jag lär mig så sakteliga, men egentligen saknar jag det där riktiga trädgårdsintresset. Ibland har jag funderat lite på vad sjutton det är för sorts träd egentligen. Men sen har jag inte tänkt mer på det. Och aldrig brytt mig om att ta reda på det heller. Jag har bara varit nöjd med att vi har ett så stort och fint träd som blommar så vackert varje år i maj. Men så igår, konstaterar Cissi rakt av i en kommentar att det är en Rosenapel. Man lär sig nåt nytt varje dag minsann. Rosenapel. Det är ju till och med ett tjusigt namn. Nu gillar jag nog trädet ännu mer tror jag ;-) .

Ännu en solig dag. Det är ljuvligt ute just nu. Älskar att vara hemma och bara var ute – det finns massor för barnen att göra i trädgården med studsmatta och sandlåda och lekstuga och klätterställning med rutsckana och en framsida som fungerar som fotbollsplan. Så de är också ganska nöjda med att vara här om eftermiddagarna när det är så varmt. På trädäcket finns alltid både sol och skugga på olika delar under hela dagen och med en stor parasoll är det en härlig plats att vara på hela dagen. Just nu står minste därute och sover gott. Han har ingen feber idag och har sovit bättre i natt än föregående natt, men har gräslig hosta och snoret forsar. Hoppas verkligen det vänder och blir bättre snart. Vi har en hel del planer för helgen – men vi får avvakta och se om det är genomförbart. Just nu är han vare sig i form för att åka iväg några längre stunder då han är riktigt hängig, och dessutom är han nog en riktig smittohärd :wtf: . Sådant är livet med barn helt enkelt. Vi håller tummarna.

2 kommentarer på “Presenterar lite stolt:”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Mor-mor

  Så kul att äntligen veta vad det underbara trädet heter!
  Tror inte jag sett något liknande.
  Krya på dig lille Noah! Vill träffa dig i helgen!
  Kram mormor


 2. Kommentar från: CissiE

  Trevligt att jag kunde bistå:)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(