Lördagmorgon

20131207-084140.jpg
Stora snöflingor faller utanför. Jag gick upp med Noah vid 07, och kände mig faktiskt utsövd. Sannolikt för att jag somnade i soffan innan klockan nio igår. Vi tände ljus, fixade kaffe och välling och när storkillarna kom upp tittade vi på julkalendern. Mysig start <3.

Jag tittade tillbaka lite i min blogg insåg jag att i stort sett hela hösten har handlat om stress, trötthet och en ganska tuff vardag. Och det har varit tufft. Jag tror aldrig någonsin vi har varit så trötta och slitna som vi är nu. Men nu ser vi snart fram emot jullov och familjetid!

I söndags var jag på konsert med vännerna Hannah och Micke – Melissa Horn. Magiskt! Få artister låter likadant live som på skiva, men hon är grymt duktig! I torsdags kom stormen Sven och fällde ytterligare några träd i lilla dungen utanför oss och igår hade jag en så härlig dag på jobbet med mina fina kollegor och goa ungar. Det var studiedag men fritids var öppet och vi hade det så mysigt med liten barngrupp. Tid att pyssla, spela spel och baka och bara vara. Återhämtning för alla. Finfint! För även om det varit en rivstart den här hösten så gjorde jag rätt val i våras när jag våndades över om jag skulle våga hoppa på den där tjänsten jag sökt. Jag stortrivs på mitt jobb – världens bästa :-).

Nu ska vi ta tag i dagen. Ut i snön, julfotografering, frisörbesök och middag hos vänner. Trevlig helg!

En kommentar på “Lördagmorgon”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Trevlig helg och hoppas att ni snart hittar balans i vardagen! Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(