Återhämtning

Ja. Det blev en tuff vecka. Mitt planerande, fixande, funderande och pusslande för att få ihop veckan på egen hand med grabbarna gick ju givetvis i stöpet med sjukor och annat men nånstans kom vi ut på andra sidan ändå. Men jag är förbaskat trött. Så idag när jag varit med Theo på öppet hus i skolan och kom hem till ett lugnt hus där minsteman sov och de stora lekte med kompisar, så la jag mig på soffan. I TVÅ FREAKIN TIMMAR!! Efter ungefär fem minuter blev kroppen rastlös i vanlig Pernilla-ordning men jag tvingade mig att ligga kvar ett tag.

Har sovit en stund, beställt lite saker på nätet, planerat och gjort listor för allt julemys jag vill hinna i december – och bara varit. Allt med världens mest trogna fyrbenta sällskap på fötterna. En liten liten stund (eller en ganska lång stund. Fatta hur länge två timmar utan att behöva göra någonting är i min värld) har faktiskt ingen behövt mig.

Kanske bästa sortens återhämtning för den här mamman/hustrun/fritidspedagogen/fotografen. Nu är jag redo att ta tag resten av helgen! Vi ska inviga Blossas årgångsglögg, laga min bakade specialpotatis med parmensan och till det lövbiff med champinjonsås, dricka ett gott rödvin, baka pepparkaksmuffins och gå på loppis. Hela lilla familjen. Visst låter det bra? ♥

20131116-152534.jpg

6 kommentarer på “Återhämtning”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: johanna

  Låter härligt! Här firade vi helgens ingång med att bli sjuka både jag och sambon, inte sängliggande-sjuka, men varm och snuvig för min del. Men the show must go on så nu sitter jag och väntar på att W ska duscha klart efter simskoleavslutning.


 2. Kommentar från: Annah

  Ha en riktigt mysig kväll och skön dag imorgon!

  Kramar


 3. Kommentar från: Mimmi

  Låter som en mycket bra helg! Kram och energikramar till dig från ett regnigt öken (där jag idag med regnet smattrande mot fönstret tog tillfället i akt och såg 5!!! Sons Of Anarchy och inte gjorde ett smack mellan hämtning och lämning på skolan – GÖTT)


 4. Kommentar från: Hilda

  Låter väldans skönt! Tycker du ska göra det oftare


 5. Kommentar från: Tittilina

  Skönt att ni tagit er igenom veckan trots allt. Nu hoppas jag att ni får en bättre nästa.
  Fast glögg, god mat, bakning och loppis – det är ju trevliga grejer det!

  Kram


 6. Kommentar från: Lotta

  Åh. Jag vet hur det är. Eller ja, jag vet ju inte för jag har inte TRE barn. Men två. Och en man som inte är hemma i perioder.

  Det är SÅ skönt att Alexander går 15 timmar på dagis i veckan. 15 timmar!! Då hinner jag få lite ”paus” och ”vilotid” i 1-2 timmar när Johan sover. Då kanske jag hinner vika lite tvätt eller ta ur disken ur diskmaskinen. Hallelulja liksom! :D

  Det vi drömmer om just nu är att få åka iväg någonstans. Bara JAG och MAGNUS. Åh. Ljuva tanke! Man kanske skulle flyga in svärföräldrarna från Canada?! Så kan dom ta hand om barnen i en vecka medan vi vilar upp oss på en strand i ett varmt land… eller ta den där Paris-weekend som vi drömt om till våren när jag fyller TREFEM och vi firar FEM år som förlovade. TÄNK!

  Det vore första gången. FÖRSTA gången vi gör något utan barn och kommer att sova från barnen… HAR ALDRIG HÄNT. ALDRIG!!!

  Åh herregud… vad jag svamlar. Är lite trött bara…

  Heja dig att du kunde vila och återhämta dig i någon timme på soffan. Det händer typ aldrig annars. Inte för mig i alla fall och jag förstår ju att du har mer än jag med heltidsjobb, fotografsjobb, TRE barn och en hund. :love:

  Många styrkekramar!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(