Vattenhallen

20131027-082244.jpg

20131027-082255.jpg
Igår körde vi till Vattenhallen i Lund – vilket visade sig vara ett lyckokast. Massor av spännande experiment av allehanda slag som lätt roade barnen ett par timmar. Allt är barn och testvänligt och man får klämma, känna, bygga, testa och titta. Jätteroligt för alla (utom möjligen Biggles som fick sitta i bilen ;-)) – ska man förstå experimenten och alla saker ska man dock gärna vara i Theos ålder, men det finns mycket som roade även Kasper och Noah.

Efter ett par timmar åkte vi vidare till kära vänner som flyttat till ett nytt, mysigt hus i en charmig liten by. God middag och glada skratt. När livet rullar på hinner man inte alltid träffas så ofta som man skulle önska, men med somliga vänner är det så lätt att bara plocka upp tråden igen där man slutade sist <3.

Nu väntar söndag med besök av syster och systerdotter! Ha en fin söndag!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(