Slut som artist

20131025-201649.jpg
Alla som jobbar i skolan vet känslan innan ett lov. Typ: ”jag skulle inte orka en dag till innan lovet” känslan. Men nu är det höstlov. Och jag är tokigt tokigt trött ikväll och i ärlighetens namn hade jag önskat mig lov på riktigt för egen del oxå. Att skrota runt hemma med mina barn och lurven i en vecka hade varit finfint just nu, för den här veckan har jag verkligen saknat barnen från morgon till eftermiddag varenda dag.

Men men. Det är åtminstone helg nu. Och en ledig dag blir det nästa vecka. Och lov är mysigt på fritids. Lugnare tempo, andra aktiviteter, mindre barngrupper. Och det blir avbrott från rutinerna ett tag. Och inte minst, härliga kollegor och barn!

Så. Förbaskat trött just nu. Men säkert snart på banan igen.

2 kommentarer på “Slut som artist”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Jenny

    Förstår känslan, även om det här istället, äntligen slut på budgetarbetet o då är det bara att börja planera årsbokslutet…. Men nu är det fredag!


  2. Kommentar från: Mormor

    Njut av helgledigt nu!! Kram till dig!! Mor

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(