Veckans vab

20130914-212527.jpg
Seriöst. Den här senaste veckan borde skrivas in i någon form av galna-vab-historien.
måndag: Noah sliten efter söndagens feber, behöver en hemmadag. Farmor & farfar som skulle kommit till eftermiddagen när vi skulle på möten på olika håll, gjorde akututryckning redan på morgonen.
Tisdag: Hela familjen befann sig på förväntad plats.
Onsdag: Jag hann till jobbet och vända innan de ringde från Kaspers förskola – han hade ruskigt ont i huvudet, lite feber och var så ledsen. Kastade mig hem.
Torsdag: Vab för Pär och Kasper. Även en checkup på vårdcentralen då Kasper klagat en del på huvudvärk de senaste veckorna. Allt ok. Samtal från Theos skola – Theo hade huvudvärk och var hängig. Hem med Theo också. Status samma kväll: Kasper piggare, Theo febrig och med huvudvärk. Pär kör storkillarna till farmor & farfar (en timme enkel väg) då vi båda behövde jobba på fredagen.
Fredag: Storkillarna piggare, men Theo fortfarande ganska trött. Efter jobb och dagis för oss och Noah körde vi allesammans tillbaka till farmor & farfar för att hämta hem grabbarna.

Puh. Den här veckan alltså. Jag är helt slut. Nu, lördag kväll, skulle jag vilja påstå att hela cirkusen är helt på banan igen. Största möjliga tack till svärföräldrarna för fantastisk insats. This is real life. En helt frisk vecka står ganska högt på önskelistan just nu. Annars kommer jag nog behöva tips på lämpliga piller mot magkatarr inom det snaraste.

Men annars är det bra – vi har ju en helt fantastisk sensommar just nu och idag har vi promenerat lite hela familjen tillsammans, och jag har gjort en riktigt rolig familjefotografering. Imorgon ska jag och storkillarna på bio!

3 kommentarer på “Veckans vab”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: MariaL

    Känner igen känslan! När en hel vecka som alla är friska känns som det största som skulle kunna ske! Bra att ni har lite backuper, o nästa vecka hoppas vi blir helfrisk!


  2. Kommentar från: Annica

    Usch vad jobbigt! Hoppas ni får vara friska nu!


  3. Kommentar från: Anna

    Usch ja…det är inte kul!!! man vill inget hellre än att vara hemma med sina barn när de är sjuka samtidigt som man känner att man verkligen behöver vara på jobbet, Tur ni fick hjälp. med hopp om en frisk höst!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(