Veckan – en sammanfattning

20130922-194702.jpg
Vi klarade en frisk vecka! Alla har mått bra och haft det fint på sina respektive arbetsplatser.

Jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb. Dagarna går i 180 men jag gillar det höga tempot och jag känner att jag får goda möjligheter att hinna med det jag förväntas göra. Jag har glada, trevliga kollegor och härliga elever omkring mig om dagarna och skolan ligger dessutom i fantastiskt fin miljö. Så ja. Det går bra. Visst saknar jag barnen om dagarna, våra lugna dagar, promenader med Theo till skolan, förmiddagsfika med Kasper, egentid med Noah, soffhäng med Biggles. Men jag trivs med mitt jobb och jag har hamnat rätt :-). Logistiken omkring, för att få allt att funka, alla tider att passa, allt runt omkring som måste hinnas med – skulle jag dock kunna klara mig utan.

Och helgen har varit bra! Fredagsmys, hemmafix, bröllopsfotografering, middag hos kära vänner, lite höstshopping av nya skor och kläder till barnen, simning för mig och Kasper. Vi har hunnit med en hel del känns det som. Idag har Noah blivit lite snorig så vi får väl se hur kommande vecka blir. En dag i taget!

I veckan som fick förlorade även Kristian Gidlund kampen mot cancern. I somras berördes jag, som så många andra, av hans Sommarprat i P1. Kristians insiktsfulla, kloka ord om vad som är viktigt har fastnat. Därför avslutar jag veckan med dem;
”Våga säga nej. Våga säga ja. Våga vara lycklig”.

Ha en skön söndagskväll och en trevlig kommande vecka! Och tack till alla som tittar in här och lämnar en kommentar eller tanke efter sig! Det uppskattas verkligen. Själv är jag urusel på att surfa runt för nöjes skull numera, tiden går till annat. Dessutom går det nästan aldrig att lämna kommenterar på blogspot ock bloggerdrivna bloggar från iPhone eller iPad. Vilket jag uteslutande surfar på. Mycket irriterande. Otaliga gånger har jag skrivit en kommentar, en tanke eller ett litet tips och så går det inte att f igenom kommentaren. Någon som vet vad det beror på? Eller framförallt vad man kan göra åt det?!

Over and out!

2 kommentarer på “Veckan – en sammanfattning”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annica

  Härligt att du trivs på jobbet! Och ja, att hinna med allt man vill hinna med när man jobbar, det är ett evigt problem!

  Det med blogger vet jag inte heller varför det är så. Höll på att driva mig till vansinne när jag försökte svara/skriva kommentarer från paddan eller telefonen. En av anledningarna till att jag bytte till wordpress! SÅ mycket bättre!


 2. Kommentar från: Maria och Fille

  Vad härligt att du hittat rätt i ditt nya jobb. För mig är det en förutsättning att trivas på jobbet för att jag ska orka med hela pendla-hämta-lämna-cirkusen. Den hade jag verkligen kunnat leva utan om jag haft möjlighet att välja.
  Skoj att se att du är en flitigt anlitad fotograf nu. Jag är inte det minsta förvånad.

  Ha en bra vecka.
  Kram M&F

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(