Det nya livet

20130821-194026.jpg
Det duggar inte tätt mellan inläggen här. Det är mycket nu. Det nya livet har börjat. Jag har dessutom bokat upp mig på aningen för många fotograferingar den här månaden, så jag har mycket att göra med efterarbete och leverans om kvällarna. Framöver begränsar jag mig numera till 2-3 uppdrag per månad när jag jobbar.

Men hur är då status? Ja förutom att jag stundtals känner mig lite ledsen över att de föräldralediga dagarna faktiskt är helt över, och att jag saknar mina barn, så går det bra. Jag har börjat på en ny arbetsplats i fina miljöer. Det känns som jag kommer trivas – jag trivs med mitt yrke och jag tror det avspeglar sig till de barn, föräldrar och kollegor som jag möter om dagarna.
Men visst är jag trött om kvällarna när jag kommer hem – det är mycket nytt nytt nytt. Men det kommer bli bra, jag tror det.

En annan som är trött är givetvis Noah. Han har nu två dagar kvar på sin inskolning och och det har gått fantastiskt bra hittills. Bakslag kommer ju alltid men än så länge är det den i särklass ”enklaste” inskolningen. Kanske för att Noah ju faktiskt är nummer tre i syskonskaran och ganska mycket tuffare än vad hans bröder varit. Och dels sköter pappan inskolningen den här gången.

Storebrorsorna har oxå kommit igång i sina nya verksamheter – Theo går nu i tvåan och Kasper har börjat i femårsgruppen. Så. So far so good.

Nästa vecka höjer vi ribban ett snäpp, då ska vi båda jobba och barnen ska på förskola och skola. Vi får se hur länge det dröjer innan vi behöver vabba.

Återigen – wish us luck. Hämta Lämna Leva. Två år sen sist – det är lång tid.

3 kommentarer på “Det nya livet”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Helena_C

  Lycka till! Med nytt jobb och vardagslivet.
  Det är ett pusslande fram och tillbaka men man kommer snabbt i rutinerna.
  Vad kul att inskolningen går bra för den lille.
  Tjingeling :D


 2. Kommentar från: Mormor

  Hej Vi hörs i helgen så får jag höra mer om skola, Sputnik o Solstrålen!! O London o ”din skola”!! Kram


 3. Kommentar från: Titti

  Oj mycket nytt på en gång!
  Grattis till det nya livet och alla fotouppdragen!
  Du är en förebild!

  Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(