Semesterdagar passing by

20130718-082428.jpg
Sol. Strand. Hav. Poolbad. Grillat. Utflykter. Vänner. Familj. Födelsedagsfirande. Fotografering. Fönsterrenovering. Trädgårdshäng. Lite ångest över tiden som fullständigt skenar. Men bara lite. Mest har vi det bara bra!

2 kommentarer på “Semesterdagar passing by”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annica

  Låter helt underbart!
  Börjar du jobba när höstterminen drar igång?

  Och vad smal du är! Fina du!
  kram


 2. Kommentar från: Millan

  Vad harligt det later med skona lata sommardagar. Vi jobbar annu och gar i skolan – men bara i dag ocksa for sen ar det antligen var tur att semestra. Jag hoppas ni sparar lite sol och varme at oss tills vi kommer :-) Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(