I sista momangen

20130708-131707.jpg
Det var lite glest med jordgubbar på vårt stammisplockarställe i år – vi var sent ute. Det gällde att plocka på i ganska rask takt för att hinna fylla askarna snabbare en Noah åt ;-). Men det blev några lådor åtminstone – och förhoppningsvis lite saft med sommarsmak att gotta oss med i höst :-).

En kommentar på “I sista momangen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: MillaD

    Ah gott med jordgubbar! Fryser du in dem? Vi har nog lite for sent ute har nu kanner jag … men nasta ar skulle jag vilja odla lite sjalv. Som sagt, projekt i hus och tradgard ar det aldrig snalt om ;-).

    Gott med pool. Jag forstar att pojkarna ar glada over den. Men ja jag kanner igen det dar med att det aldrig finns nagot att gora trots att bade hus och tradgard ar full av saker att leka med.

    Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(