Det ofattbara

Det är nästan fyra år sedan jag skrev det här inlägget. Då dog en liten ettårig flicka kvarglömd och fastspänd i en bil en varm och solig sommardag. Jag har inte glömt det än idag, jag berördes nåt så in i av detta förfärliga. Som inte får hända. Men. Nu har det hänt igen. Igår. På det här årets hitills varmaste dag. Medans vi fikade i solen, lekte i sandlådan, pysslade i lekstugan här hemma, jag och mina barn. Då satt en tvååring och dog i en stekhet bil inte alls speciellt långt härifrån. Ofattbart och så fruktansvärt tragiskt att jag knappt kan ta in det. Den här gången heller.

3 kommentarer på “Det ofattbara”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annah

    Det är så sorgligt. :(


  2. Kommentar från: Sara

    Nej usch, det verkligen berör och det är så fruktansvärt så jag kan knappt tänka på det. Det är så ofattbart hemskt och man undrar ju hur man kan leva med sig själv efter en sån sak. Som förälder. Så tragiskt.


  3. Kommentar från: MariaL

    Vad fruktansvärt. Ta hand om er!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(