Sist på bollen part XXIV

20130511-213341.jpg
Ja. Det är väl för den trogne läsaren inte direkt någon nyhet att jag inte direkt är snabb på att upptäcka, testa och/eller haka på nya trender. Inte för att jag bryr mig direkt heller. Och inte för att jag vet om podcaster ska kallas för en trend överhuvudtaget.

Men. Häromsistens ställde jag en fråga kring hur det där med podcaster funkar egentligen på Instagram (IG kanske för övrigt är det enda jag varit bland de första med – jag har haft insta sen oktober 2010 och har mitt riktiga namn @pernilla – om nån vill följa förresten. Står dock som private så måste godkänna!) och jag fick lite tips. Och nu gillar jag det! Ganska mycket faktiskt! Jag lyssnar när jag promenerar, när jag städar och när jag rensar ogräs. Det är trevligt!

Jag har lyssnat på Hanna & Amanda (gillar mycket), Barnpodden (inte imponerad men ska ge det en chans till), Filip & Fredrik (är inte så förtjust i dem som alla andra tycks vara – de nämns av olika anledningar i nästan alla poddar. Jag tycker de är överskattade), Pappapodden (rekommenderad på Backmans blogg – ganska trevligt), Alex & Sigge (ingen favorit, segt) och Värvet (gillar MYCKET. Har lyssnat på Gessle, Maria Montazami, Carina Berg, Annika Lantz. Tänkte lyssna på Mauro Scocco imorgon – förväntar mig att det ska bli intressant).

Hursomhelst. Mina långpromenader (ja, jag kallar det långpromenader. Snabba långpromenader. Eller blir det verkligen effektivare för kondisen och fettförbränningen om man kallar det PW? Kanske?! Det är nog ytterligare en trend jag bara är lite långsam med att förstå ;-). Jag trodde länge att Power Walk var nån sorts gymträning eller nåt ;) . Så dålig koll har jag ) går galet mycket snabbare, för att inte tala om ogräsrensandet (vi har en lååååång uppfart med singel. Som är mitt jobb. Lotta – du blir varse nästa vår ;-)) – det känns ju som rena egentiden när man har en intressant podcast i lurarna.

Men, som sagt, jag är fortfarande en rookie på området – så tips på favoriter uppskattas!

3 kommentarer på “Sist på bollen part XXIV”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Lotta

  Här är en som inte hakat på ”pod-trenden”. Tro det eller ej… jag har ingen aning om hur det funkar. Du får lära mig! ;)

  Hm… just det. Den där uppfarten med singel alltså… vi har ju sjukt mycket också! Vi kanske kan göra det ihop. Först hos dig, sen hos mig. Roligare och snabbare så!! ;)

  Men du behöver ju inte gödsla häcken utan atr säga till först. hahaha :-)

  Kramar!


 2. Kommentar från: Maria

  Du kanske var sen men nu verkar du ha kommit ikapp, nu tar jag lite tips från dig ;-) Alex o Sigge har jag med försökt men blev bara deppig av den (=helt fel effekt ;-) ) annars är den ju rätt poppis. Ska kolla värvet!


 3. Kommentar från: Dagarna

  Kul att du har börjat lyssna på Podcast nu, jag lyssnar varje dag när jag går hem från jobbet. Sedan har jag möjlighet att lyssna lite på jobbet också.

  Skönt att du var bland de första med Instagram iaf,

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(