Hej världen ♥

Idag har jag fått träffa en alldeles ny liten människa. En helt ny världsmedborgare! Bara 11 dagar gammal – pytteliten och liksom sådär skör så att man knappt vågar hålla. Fastän jag har tre egna barn så blir man konstigt tafatt när man ska hålla i en liten nyföding.

Hursomhelst, för en dryg månad sen fotade jag samma sällskap, men då var lillebror på insidan. Och Lottas mage var vääääldigt mycket större. Idag stod nyföddfotografering på agendan och det gick alldeles lysande. Fina lillebror var givetvis det huvudsakliga objektet, men även nyblivna storebrorsan ställde gladeligen upp på bild efter bild idag, så det blev några syskonfoton också. Och rätt var det var hade jag lyckats lura in även föräldrarna i bild och voilá – en spontan och oplanerad, men väldigt fin (tycker jag) bild på den nya familjen. Mamma pappa storebror och lillebror. Livets mirakel ♥. Och jag har fått följa med en hörna under den här resan – tack för förtroendet!

10 kommentarer på “Hej världen ♥”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: elsklingen

  Ljuvliga bilder!


 2. Kommentar från: Elenore

  Underbara bilder!


 3. Kommentar från: AnnnaJo

  åhh.. underbara underbara bilder! Jag älskar bebisfoton och du har verkligen fått till det!! :)


 4. Kommentar från: gottablandat

  Underbara bilder!!


 5. Kommentar från: Dessi - Home and desire

  Fantastiska bilder, som alltid!


 6. Kommentar från: Lotta {ohlovely.se}

  Tack snälla för en rolig och händelserik förmiddag. Så mysigt och många fina bilder! :heart:

  Kram från oss


 7. Kommentar från: Jenny

  Underbart!!


 8. Kommentar från: Annica L

  Superfina bilder!! Du e så duktig!!


 9. Kommentar från: När han fick sitt namn

  [...] januari fotagraferade jag ett barndop ♥. Senast jag fotograferade dagens huvudperson var han en liten nyföding på bara 11 dagar. Nu; redan en stor kille! Ute var det sol, krispigt och vintervackert, och inne i [...]


 10. Kommentar från: Trolla fram foton

  [...] andra fotograferingen av de tre jag är inbokad att göra åt familjen L under Johans första år. Nyföddfotograferingen gjorde vi då han var 11 dagar gammal och idag var det dags för andra fotograferingen. Den tredje [...]

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(