Dagar när allt bara rullar på

Somliga dagar är det inte mycket som stämmer. Det börjar regna så fort vi ska gå ut, vi har fel kläder på oss hela tiden, cykelnycklarna är borta när man behöver dom, bebisen bajsar precis när man ska hasta iväg mot skolan, jag har glömt ta fram mat ur frysen, jag vet inte vad jag ska laga med det jag glömt ta fram ur frysen, alla tre barnen bestämmer sig för att vara tokgnälliga på samma gång, hunden skäller på någon med inlines på cykelbanan utanför och väcker bebisen som äntligen har somnat, mannen är sen från jobbet, barnen vill inte äta maten som jag slängde ihop av något som jag fick snabbtina i micron, minst ett barn häller ut mjölk och lättdryck över hela bordet, bebisen kräker på hunden. Ja. Could go on forever. Men jag tror ni har fått bilden av Somliga dagar ganska klar för er. Som tur är så är de inte så många, de där Somliga dagarna.

Och sen har vi Andra dagar. När allt bara rullar på. Som idag. Från morgon till kväll har allting bara flutit på. Lugn behaglig morgon, iväg till skola och dagis med storkillarna, hemmamys med bebisen, tid att fixa en massa under hans förmiddagslur, hämta barn, få glada besked och bli av med stor-klump-i-magen, iväg till Stora köpcentrumet, fixa ärende och ha fikamys med mina tre fina, hem och laga middag efter den redan förberedda veckomenyn, ta en promenad/cykelrunda med Biggles och killarna, bada barn, natta bebis, mysa med storkillar, röja upp, natta storkillar och nu – latte, Coldplay live på P3 och lite bildfix i godan ro vid datorn. En finfin dag helt enkelt.

Nu är ju faktiskt de allra allra flesta dagar vare sig Somliga eller Andra. Utan lite mittemellan. För det är väl så livet är mest, helt enkelt :love: .

2 kommentarer på “Dagar när allt bara rullar på”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Härligt med de där dagarna. Vi försöker fortfarande komma in i det här med att ha en tid att passa, på riktigt. Ska ställa klockan en halvtimme tidigare imorgon så kanske det flyter bättre!


  2. Kommentar från: Mirjam

    hihihi skrattade rakt ut känner igen det där med bajs precis när man ska iväg på hundpromenad och skällande hund som väcker lilltjejen. Ibland känns det som en cirkus kommer ihåg ngn tavla du visat på bloggen Cirkus P föreställningen varje dag. Funderar på att köpa en sådan till vår familj med vårt namn. Man uppskattar desto mer dagarna när allt klaffar och humöret är glatt.
    Trevlig helg
    Mirjam





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(