Everyday life

Vi kom snabbt in i vardagen igen. Hämta, lämna. Och mysa lite med minstebror på tu man hand däremellan vissa dagar. Tiden går galet fort med honom – snart 11 månader, står upp, försöker gå lite längs med, klättrar i trappor och är alldeles väldigt mobil. Vilket jag blev lite extra varse om igår när jag lastade in skocken i bilen för att snabbt och lätt (trodde jag) åka iväg och fixa höstskor och nya gummistövlar till storkillarna. Tyckte det var onödigt att släpa ut vagnen ur bilen när vi ändå bara skulle in i skoaffären – men tja. Med facit i hand hade det nog varit mödan värt, skulle man kunna säga. Minstebror höll låda i skoaffären och medans jag försökte mäta fötterna på storebrorsorna kröp han raskt iväg. Och rev ner varenda sko som kom i hans väg ;) . Jösses. Där blev jag lite svettig ett tag. Fick ändra strategi och prova skor till en brorsa i taget och ha den andra till att passa minstebror OCH ställa tillbaka allt han rev ner :lol: .

Vi kom ändock ur den där skoaffären relativt snabbt (med både höstskor och stövlar), och vi fick även snyggat till röran bland skorna efter minstebrors framfart innan vi gick ut ;) .
Men; Note to self: DET ÄR VÄRT BESVÄRET ATT TA UT VAGNEN UR BILEN.

2 kommentarer på “Everyday life”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica L

    Ha, vad lustigt! Jag har börjat på ett inlägg till min blogg som heter Vardagsliv, lustigt! Men det är väl det som ligger närmst nu när en ny termin drar igång igen :)


  2. Kommentar från: Mor-mor

    Heja Noah!! Får snart se hans framsteg live!!
    O vilka söta lockar i nacken!! Barnbarn tre med lockar!!! :pleased:
    Kram mormor

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(