Another year goes by

Fem år. Träbröllop. Satt igår kväll och tittade på gamla foton från vår fest. Jösses. Vilken dag och vilken kväll det var. Det var ju helt sjukt kul! Skulle kunnat gifta mig igen, vilken dag som helst (med samma man då såklart :love: ). Så roligt var det!

Hittade en film, som jag tror Nina tog, på brudvalsen (så är någon intresserad av att se den fem år yngre versionen av oss stappla dansgolvet runt i valstakt – vassego och klicka på play ;) . Annars kan man låta bli. Vi hade nog inte fått så höga betyg av Lets-Dance-Tony-Irving. Men ändå. Vilka minnen.).

Och här är vi nu, fem år senare. Ytterligare två barn rikare. Med och motgångar. Alltid tillsammans. Mitt i livet. Grattis till oss ♥.

Ikväll ska vi på stort partaj – så vi firade faktiskt lite bröllopsdag redan igår, med lite bubbel och god middag efter barnen hade lagt sig. Finfint!

3 kommentarer på “Another year goes by”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annica L

  Stort grattis till er!! Och ni dansade jättebra!


 2. Kommentar från: Nina

  Blir faktiskt tårögd av att titta på er. Tänk all vår planering; så fantastiskt att kunna dela allt det där härliga, jobbiga, stressiga och roliga innan B-dagen med någon annan och sedan få se slutresultatet i form av våra bröllopsdagar med två veckors mellanrum. Helt klart värt allt slit.
  Så fina ni var. Ett stort grattis till er båda!


 3. Kommentar från: Annelie

  Grattis på bröllopsdagen!! Visst tickar åren snabbt! Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(