Man vill ju hänga med, inte sant?

Jamen sådärja. Sist på bollen igen, men nu har jag gjort en Facebooksida för det där uppdragsfotograferandet jag pysslar med ibland. Ärligt talat är jag lite osäker på vad jag ska ha den till, men man vill ju inte vara sämre än alla andra, eller hur? Och alla som har en blogg, ett företag, en butik, ett café eller vad som helst har ju en Facebooksida nuförtiden. Så ja – nu har jag också en. Inte för att det gör det hela mer avancerat eller seriöst – jag fotar fortfarande bara som hobbyverksamhet när jag har tid, för att det är så himla skoj :razz: .

Portfolion kommer ju givetvis ligga kvar här på bloggen som vanligt, men jag har åtminstone börjat med att slänga in ett par album med lite huller-om-buller-valda bilder på facebooksidan. Sedan tänker jag mig att jag kanske uppdaterar fb-sidan när jag gör någon ny fotografering, eller om jag uppdaterar bloggen med något fotorelaterat inlägg eller liknande. Eller vad tycker ni? Vad ska man ha den till egentligen? Ja ni hör. Jag behöver nog lite råd ;) .

Om man nu känner för att kolla in den där rookie Facebooksidan för Lycklig foto, så kan man göra det här. Om man vill kan man även klicka på Gillaknappen – då blir jag glad. Om skulle man känna för det, får man även gärna dela den där sidan vidare :love: . För att marknadsföra mig en aning till andra som kan tänkas vara intresserade. Det är liksom inte min bästa gren ;) . Nu – way past bed time! Over and out.

2 kommentarer på “Man vill ju hänga med, inte sant?”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linruz

    Gillat så klart.
    Har ju en sida jag med och precis som du bet jag i ärlighetens namn egentligen inte vad jag ska med den till ;)
    Kram på dig


  2. Kommentar från: Annica L

    Klart jag gillar!! :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(