Cykeltur, vallmo & blåklint

Häromdagen när jag var ute och sprang (japp. Still hate it) såg jag hur otroligt fint det är ute på åkrarna just nu. Blått och rött som lyser mitt i det gröna. Så igår kväll tog jag mig en cykeltur, all by myself, bara jag och kameran, och fotade lite i det fina kvällsljuset. Och en stor bukett från dikeskanten fick följa med hem också. Gillar att vi bor mitt i en by väldigt nära kommunikationer till staden som bara ligger 10 minuter iväg, men att man samtidigt kan komma mitt ut på landet bland hästar och åkrar och blommor och grusvägar på mindre än ett par minuter med cykel ♥. Och här är ett par bilder från den lilla rundan.
120610
Som väntat hann vi inte med ens hälften av det som borde hunnits med under helgen. Men vad sjutton. Det finns ju faktiskt värre saker än en garderobsvägg som inte är klar, en byrå som fortfarande är i stort behov av renovering och lite dammråttor här och var. Inte sant? Det viktigaste har vi åtminstone fått gjort, supportat storebror på fotbollscup och idag: Det efterlängtade fyraårskalaset, det allra första riktiga barnkalaset med dagiskompisarna, för lillebror. 14 knattar höll låda bigtime här i eftermiddags och alla var så duktiga! Kasper är nöjd och glad och hans föräldrar är också nöjda och glada om än ganska trötta ;-) . Mer om kalaset en annan dag.

Nu – läggdags. Minstebror tycker morgonstund har guld i mun, skulle man kunna säga. Man skulle också kunna säga att jag och han inte är riktigt överens på den punkten :love: . Godnatt!

6 kommentarer på “Cykeltur, vallmo & blåklint”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: MariaL

  14?! Imponerande att du tom orkade uppdatera bloggen efteråt. Duktig du är som springer! O fotar förstås!


 2. Kommentar från: Josefina

  Super härliga bilder och visst e de härligt att få en stund själv med kameran, lite fina bilder en kväll… :)


 3. Kommentar från: Fru M

  Precis så vill jag bo. Nära men ändå på landet.
  Saknar lite av att ha naturen nära.


 4. Kommentar från: Hallon

  Vilka härliga bilder har lyckats fånga! Verkar inte alls fel att bo som ni gör, lite på landet och nära till stan. =)


 5. Kommentar från: Snäckan

  Fina svenska sommar!


 6. Kommentar från: Elenore

  Härliga bilder! Det är så jag vill bo, på landet men ändå nära till viktiga saker. Duktig du är som kämpar på med löpningen, heja dig!!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(