Upptäckt

Kunde igår konstatera att vårt nya sovrum faktiskt fungerar alldeles utmärkt som fotostudio. Ljuset är perfekt! Och eftersom typ allt är vitt blir det väldigt neutralt i bakgrunden, och det kan man ju vilja ha ibland. Det blev en liten fotosession med minsteprins och Biggles. Kommer fler foton i ett låst inlägg sedan!
120608
Helg coming up och fastän jag tyckte att vi hade en ganska lugn helg utan så mycket planer framför oss, har jag just insett att så inte är fallet. Fotbollscup (Theo), barnkalas med dagiskompisarna (Kasper. Oj vad han ser framemot detta event, vår snart fyraåring!), bygga en garderobsvägg (Pär), måla en byrå (jag) och storstäda. Får se hur mycket som hinns med – kanske hälfte åtminstone :smooch: . Ikväll ska vi iallafall börja med fredagsmys – det blir laxfilé på grillen, färskpotatis, sallad och B&J till efterrätt såklart. Ha det så gott i helgen!

3 kommentarer på “Upptäckt”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Nina

  Vilken trevlig upptäckt att du har en hemmastudio! Blir säkerligen många fotosessioner där i framtiden.

  Låter som ni ska ha en trevlig fredagskväll – och inte för att vara sån, men jag skulle nog sätta ett &-tecken mellan B:et och J:et i efterrätten, annars kan det misstolkas… :razz: Kram!


 2. Kommentar från: Annelie Johnsson

  Japp, vårt sovrum har oxå det absolut bästa ljuset i hela huset, fotar ofta kidsen där. Fick du mitt meddelande förresten?

  Ha en skön, om än regnig, helg!!


 3. Kommentar från: Fru M

  Härligt med en bra plats med bra ljus

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(