Lite som julafton

Det är onsdag. Det är Kent-dag. Jag är inte rädd för mörkret. Har bara läst en recension men den bådar hyfsat gott tycker jag. Ser mycket mucho fram emot den nya skivan. Och konserten i sommar! Kanske med lite Kent-utvalt vin till det? Det sistnämnda tycker jag förvisso är lite… konstigt, men why not liksom? Jag är inte den som är den :lol: .
120425
Kent på Sofiero, sommaren 2008

3 kommentarer på “Lite som julafton”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: MariaL

  Vad är det för fel på black tower o blue nun? :razz:


 2. Kommentar från: Fru M

  Har lyssnat på den några gånger i dag. Så bra!


 3. Kommentar från: Tittilina

  Där var jag också! Sofiero 2008. Och 2010.
  Har lyssnat igenom skivan idag och det håller mer än väl den här gången också.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(