To-do-list

111214
Vi är inte kända för att ha den bästa framförhållningen i vår familj. Det brukar ju bli jul ändå och jag tar det ganska mycket med ro. Förbereder och pysslar mest med det som vi tycker är roligt och som vi gjort till våra egna traditioner. Men vi har en bit kvar innan vi kan sätta oss ner och tindra med ögonen och kalla det för julefrid :love: .

-Få postat julkorten (när är sista dagen för det egentligen? Igår eller? Nån som vet?)
-Baka årets pepparkakshus (som i år kommer bli ett tåg. On request från treåringen. Som tur är, för mig, är min uppgift bara att hitta en lämplig mall. Bakar och bygger gör man och barn :smooch: ).
-Göra lite julgodis. Och saffransbiscotti.
-Fixa lite godjulpresenter till personalen på skola och förskola (kommer nog ordna sig med hjälp av ovan).
-Ordna de sista julklapparna till syskonbarnen och till julklappsspelet (vilket inkluderar att jag måste hitta en bra ridsportsaffär).
-Slå in alla julklapparna.
-Koka en julskinka (vi firar inte julen hemma så vi brukar inte ha så mycket julmat. Men en skinkbit på en vörtbrödmacka är ju alltid fint).
-Införskaffa och klä en gran.
-Sätta upp julpyntet (brukar gå ganska snabbt. Vi kör ganska minimalistiskt när det kommer till julpynt. Ingen tomteorgie här med andra ord).

Ja. Tror det var ungefär allt. Julkorten måste ordnas ikväll. Annars tar vi det som det kommer. Pär har två dagar kvar på jobbet innan tre veckors ledighet. Ska bli härligt att få en massa familjetid! Igår klarade vi av ett lussefirande (Kasper var jätteduktig och det var som vanligt så mysigt ordnat av personalen). Idag väntar två föreställningar lusse för Theo – först Miniorerna och sedan med förskoleklassen. Bäst att förbereda sig. Got to go!

4 kommentarer på “To-do-list”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: mormor

    Hej! 16 dec. sista dagen för att komma fram till jul!
    Kram mor


  2. Kommentar från: Dessi - Home and desire

    Julkorten är som sagt på fredag. Så det är lugnt, du hinner! :)

    Jag köper alltid färdigkokt och skivad julskinka till mackan. Det ska inte vara så avancerat ;)


  3. Kommentar från: Therese

    Såg att du redan fått svar ang julkorten! Sätter man dit vanliga frimärken kan man till och med vänta tills den 22 dec :)
    Lycka till med allt!


  4. Kommentar från: annah

    Glömde kalenderljuset i år också :/





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(