Lite firad

111114
Vi är inga storfirare av Fars dag direkt. Men pappan i huset firades åtminstone med en alldeles egen fin, pappamugg igår (från Village). Som pojkarna valde till honom alldeles själva (ja, jag vet att det kan verka dumdristigt att ens ta in alla barnen i en sån affär. Men det gick faktiskt fint.) . Och gofika fick han också. Dessutom tycker jag att det kan ses som en present i sig att jag överhuvudtaget fraktade ut mig själv och hela skocken till stora köpcentrat för att inhandla en farsdagspresent. Och att vi alla dessutom klarade oss utan psykbryt under hela rundan (trots en allvarlig bajsincident från treåringen. I amningsrummet. Med bara tre ynka våtservetter kvar.). Och att jag fick med mig alla hem igen. Så egentligen fick han ju faktiskt tre presenter i en liksom.

Både jag och maken kom även ihåg att höra av oss till våra egna pappor. Fars dag: Mission completed :love: .

En kommentar på “Lite firad”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cissi

    Åh nej, bajsincident i amningsrummet! Låter inte kul, men allt ordnar sig oftast till slut som skönt är och det verkar det ju ha gjort för dig också! Har själv ett mardröms(bajs)minne från när Noah var i halvårsåldern och sket ner hela sig (då pratar vi heeela ryggen och låren), sina kläder och bilstolen halvvägs mellan Stockholm och Göteborg. Men det löste sig det också! Fast jag var inte riktigt lika positiv då som jag låter nu:)

    Strongt att ni fixade en present! Vi är inte heller några storfirare av fars- och morsdagarna. Brukar nöja oss med en god frukost/fika…

    Kram C





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(