Måndagsglimtar

111114
Åh. Minsann blev det måndag igen innan jag hann blinka. Det sa poff och helgen var över. Men vi har haft en bra helg. Träffat vänner, nära & kära. Till slut fått trädgården helt iordning inför vintern. Och sett stora framsteg på toalettbyggeprojektet.

Och dagen idag har varit riktigt bra. Alldeles ovanligt bra för att vara en måndag. Trots att inget speciellt har hänt egentligen. Alla tre barnen vaknade på gott humör. Jag fick in hela skocken i bilen i god tid för att lämna storebror i skolan. Han hann nog till och med spela lite bandy innan det ringde in. Åkte hem igen med lille och minstebror, efter ett pitstop på bageriet för några färska frallor. Soffmys med tända ljus och Bolibompa. En pigg och glad bebis i babygymmet. Bygglek för treåringen. Hemmafrufix i godan ro – laga lunch, lägga in tvätten, röja i köket. Och inte allt för mycket oordning i resten av huset. Vilket ger mig ro i själen när jag går hemma om dagarna – jag blir tokig om det är för stökigt. Sista-minuten-inbokat fikabesök och trevligt sällskap efter lunchen. In med lille och minste i bilen igen för att hämta hem en nöjd storebror, som haft en bra dag i skolan och lek hos kompis på eftermiddagen. Nu softar alla grabbarna i soffan. Inget speciellt har således egentligen hänt. Men allt har bara flutit på idag, och jag trivs :smooch: .

Och what about Kaspers outfit då? Jo. Igår hittade lillebror Theos urväxta pepparkaksdräkt. Med tillhörande hatt. Och denna skulle han prompt ha på sig. Hela dagen igår. Hela dagen idag. Och det gäller ju att välja sina fighter för att tålamodet ska räcka dagen lång tillsammans med en treåring – och då är en fight om en pepparkakshatt inte en som jag väljer att ta. Vill han ha den på sig – helt okej för mig ;-) . Således har Kasper sovit i hatten. Och promenerat hela byn runt med den på sig. Två dagar i rad :love: . Sött, inte sant?

Nu – dags att slänga ihop en middag av absolut ingenting, vilket brukar sluta med att det blir någon sorts pastagratäng – kylskåpet ekar tomt och ikväll måste det veckohandlas. En helt vanlig måndag som sagt. Men en bra sådan.

6 kommentarer på “Måndagsglimtar”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Charlotta {ohlovely.se}

    Har precis köpt en likadan pepparkaksdräkt til A. Men den verkade lite stor… så jag lämnar nog tillbaka den. Men otroligt söt är den. Gillar hatten! :)

    Kram!


  2. Kommentar från: Petra

    Ser supermysigt ut! Känns som en lugn och harmonisk Pernilla. Du är gjord för detta! Kram


  3. Kommentar från: Hilda

    Vad gött det låter! Förstår precis det där med att man vill ha ordning när man går hemma på dagarna. Just nu blir jag tokig då köksrenovering gör huset allt annat är i ordning. Ska bli spännande att se toaletten när den är klar!


  4. Kommentar från: Annika

    Åhh… Pernilla! Jag gillar dig,

    :smile:

    Du är så positiv och go!

    Kram.


  5. Kommentar från: Therese

    Härligt med sådana dagar :)


  6. Kommentar från: Anneli

    Tack för en trevlig eftermiddag. Precis vad jag behövde :-)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(