Hejdå

111031
Han sa Hejdå i lördags – lille Kasper. Nu har han postat sina nappar till Tomtebebisarna. I hela sitt liv har han somnat med sina nappar, och han har varit otroligt fäst vid dem. Men nu var det dags helt enkelt. Stora killar behöver inte napp när man ska sova. Så vi packade ner alla napparna i ett stort kuvert, skrev Tomtens adress på, cyklade ner till affären och la dem på lådan. Och minsann – Tomtebebisarna blev så glada att de med vändande post hade lämnat ett paket i lekstugan till Kasper – precis som de gjorde när Theo lämnade sina nappar för tre år sedan. Paketet innehöll en låda med nya kaplastavar, något som pojkarna leker med otroligt mycket just nu (och det är en lek som dessutom leker väldigt bra tillsammans). Det blev väldigt uppskattat!

Och nattningen då? Jodå. Han har somnat gott, trots viss saknad, givetvis. Lite tuffare var det när han vaknade första natten efter en dålig dröm – då ångrade han sig bigtime och försökte hitta lösningar på det faktum att napparna helt enkelt inte finns här hemma längre. Som att genast åka och köpa nya. Men på det stora hela har han varit jätteduktig. Vår fina lillestorebror ♥.

7 kommentarer på “Hejdå”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Liza

    Det är fascinerande så stora och duktiga de blir helt plötsligt!!!Och att de kan sluta med de så snabbt, kan ju nästan liknas med rökning för en vuxen!!Bra gjort Kasper!!


  2. Kommentar från: Helena_C

    Ah sicken sötnos :-) Kommer ihåg när Emilia lämnade sina till tomten (och snutten!) förra året. Jag var så trött på dom och hennes gnäll efter dom så sedan sommaren sa jag att dom skulle minsann packas in och ges till tomten. Detta tjatade jag om i ett halvår och Emilia var väl förberedd när tomten kom. Hon sprang ner för trappan och gav honom paketet innan han ens hade hunnit innanför dörren :lol: (jag höll dock på att missa att packa in dom, men hon påminde mig som tur var). Hela veckan efter gick hur bra som helst och vi hade det väldigt enkelt. Och vad roligt och skönt att det gick enkelt för stora killen. En bra idé det där med att tomtebebisarna lämnade en present… :smooch:


  3. Kommentar från: mammamia

    Bra kämpat :smile: ge Kasper en stor KRAM från moster :kiss: !


  4. Kommentar från: MIllan

    Ah duktig kille! Det ar en stor dag det dar nar napparna ryker… De kanns faktiskt lite storre pa en gang efterat. Skont att det gick bra i alla fall! Snart ar det var tur ocksa.. Eller Sofias rattare sagt ;-). Hon ska lamna napparna till Liserbergskaninen i jul. Aven hon ar valdigt fast vid sina nappar sa jag undrar hur det ska ga…
    Vad ar kaplastavar?? Kram


  5. Kommentar från: Birgit

    Heja Kasper!
    Kram mormor


  6. Kommentar från: Jenny

    Spännande!


  7. Kommentar från: mammadagar

    En ny fas i livet ;-) Det brukar ju vara lite jobbigt ett par dagar men sen vänjer de sig ju fortare än man kanske tror… Vi är inte där än med lillbusan här hemma men kanske till jul.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(