Den sista oktoberhelgen

111030
Oktober har varit en riktigt bra månad för vår lilla familj! Först och främst fick vi äntligen komma hem med finaste minstebror och energin har återkommit till oss alla med råge. Jag börjar känna igen mig själv och styrkan i kroppen börjar återkomma. Hösten har allt som oftast under månaden visat sig från sin bästa sida och jag har njutit av enkla saker som att promenera med vagnen, vara ute, träffa vänner och leka med barnen. Vi har helt plötsligt orkat ha ett socialt liv igen – det var nog över ett halvår sedan vi orkade göra mycket mer än det där allra nödvändigaste – och det är fantastiskt trevligt ♥.

I helgen har vi pysslat här hemma – jag har krattat en herrans massa löv och fixat småsaker. Igårkväll var vi hos kära vänner och åt god middag och grym morotskak, och tittade på ”Så mycket bättre” – det sistnämnda verkar lovande även denna säsong. Vi hade en mysig kväll! I fredags tittade barnens farmor och farfar förbi och storebrorsorna fick varsin present för att de blivit just storebrorsor – varsitt jättesött fågelhus. Dessa hängdes genast upp i björken vid trädäcket – där kan vi se dem bra från altandörren. Visst blev det fint? En Halloweenlykta och lite äppelkaka har vi också lyckats åstadkomma under helgen. Nu väntar höstlov – Theos allra första skollov :love: . Kasper ska också vara hemma såklart, så det blir sannolikt fullt tempo i veckan :smile: . Vi ska hälsa på på mitt jobb, träffa kompisar och lite annat smått och gott. Trevlig kväll!

Efter frågor; Fågelhusen är köpta på Blomsterlandet.

5 kommentarer på “Den sista oktoberhelgen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Dagarna

    Vilka härliga höstbilder


  2. Kommentar från: Charlotta {ohlovely.se}

    Underbara höst! Jättefina bilder. :)


  3. Kommentar från: Jeanette

    Härliga höstbilder, hösten är verkligen härlig. Och otoligt söta fågelhus, vet du vart de är köpta? Önskar er ett riktigt härligt höstlov!!!! kram


  4. Kommentar från: mammamia

    Det kan faktiskt vara riktigt mysigt med hösten tycker jag oxå,jättefina små fågelhus :smile: ! KRAM


  5. Kommentar från: annaweb

    Vilka söta stugor! :kiss:





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(