Höstshopping

Somliga dagar känner man sig bara off. Fastän det är lördag. Utan någon speciell anledning utan mest bara en blandad kompott av saker som inte blivit som man tänkt sig, saker som går i stöpet, saker som inte blir av och energitjuvar omkring en. Lite shopping brukar åtminstone kunna liva upp mig en aning och eftersom pojkarna ändå behövde uppdatera sina höst och vintergarderober tog vi en sväng till ett shoppingcenter söderut tidigare idag. Det blev en windstopper och vinterjacka till Kasper, en overall till Theo och en väska till mig. Vi hittade även ett par fotbollsskor till Theo – till hans stora förtjusning – när vi provade i våras var hans fötter för små även för den minsta storleken. Dessa testades genast i trädgården när vi kom hem.
100828
Och minsann. Det kändes faktiskt en aning bättre – trots att det var inköp som var helt nödvändiga. Eller, okej då. Väskan var kanske inte helt nödvändig. Mer än som humörhöjare. Och det är väl en anledning god som någon, inte sant?

8 kommentarer på “Höstshopping”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Helena

    Snygg väska!!!! :lol: Förstår att Theo är stolt över sina nya fotbollsskor!!! Måste också ta mig i kragen och gå igenom höst/vintergarderoben…. / Helena


  2. Kommentar från: annah

    Rooooligt att shoppa och väskan var jättefin!


  3. Kommentar från: Akinna

    Ja, ite shopping är aldrig fel. :-)

    Men jag blir alltid lika ”glad” (om man kan säga så..) när folk skriver om livet i sina bloggar. Om hur det faktiskt ÄR. Jag gillar mer att läsa det än om ”alla” som bara skriver hur underbart livet är, hur braaaaa allt känns, hur fantastiskt fint man har det osv, osv.

    Det känns liksom skönt att man inte är ensam om att ha dippar i bland. Det tror jag alla har. Även fast man sällan läser om det här i cyberspace.

    Stor kram till dig!!


  4. Kommentar från: Annelie J

    Visst har man sådana dagar i perioder. Som tur är överväger de mer positiva dagarna… Och att shoppa loss, ja det kan man göra vare sig man är glad, ledsen, trött eller arg. Och är bra för själen…..

    Kram♥


  5. Kommentar från: Birgit

    Hej! Vad fina kläder barnen fått! O riktiga fotbollsskor är ju toppen! O snygg väska!
    Kram mor


  6. Kommentar från: Frida

    Ja du sånna där dagar har man ju ibland. Tack för hälsningen, skickar tillbaka en såklart. Fast nu hoppas jag att humöret är på topp igen. Shopping är ju faktiskt dom balsam för själen.
    Kram på dig!


  7. Kommentar från: Therese

    Shopping är aldrig fel :) Den väskan har jag också!!


  8. Kommentar från: Junitjej

    Vilken snygg väska!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(