Höstskrud

Så har bloggen fått höstkostym. Detta för att jag
A/Ville ha med finaste lillprins Kasper i layouten (alla grabbarna syns med andra ord numera i headern, tidigare var ju, av förklarliga skäl, bara Theo och Biggles med)
B/Var mer än lovligt trött på turkost
C/Fick en layoutidé häromdagen, och det är ju bäst att fixa det hela medans jag minns hur jag tänkte (jag lider av amningshjärna just nu, dvs är mer vimsig och glömsk än vad som borde vara tillåtet…).

Som vanligt har jag själv gjort layouten, utifrån temat som i grunden är gjort av Divadesign. Jag har även tagit fotona själv, som jag alltid brukar. Brushes kommer ifrån DeviantArt, fonten kommer ifrån Dafont och heter Decorativefont, och hela sidan är nu grön och skön :smile: :pleased: .

Det finns med all säkerhet småfel här och där, meddela mig gärna om du hittar något!

12 kommentarer på “Höstskrud”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Fia

  Ja, grönt ÄR skönt! Supersnyggt blev det! Och dina killar är ju småprinsar allihop!


 2. Kommentar från: Madde

  Grönt och fint det har blivit här :)
  Kul att se alla tre killarna i headern här nu

  Kram


 3. Kommentar från: Linda

  Jättefint =) Härliga bilder!

  Kram


 4. Kommentar från: Marie

  Grönt är skönt! :) Fina killar du har!!! :heart:


 5. Kommentar från: Snäckan

  Nice!


 6. Kommentar från: Camilla

  Jag har tidigare inte gillat grönt MEN har fått lov att ändra mig sista tiden, grönt är verkligen en fin färg och din layout är supersnygg! Jag har säkert sagt det förr men jag är så imponerad av alla er som gör egna layouter och önskar att jag själv kunde (har inte tålamodet). Det är så mycket roligare att komma till en blogg som din jämfört med min tråkiga… all cred till er som gör Internet lite snyggare med andra ord! :)


 7. Kommentar från: Nina

  Me like :-P
  Kompis, Pluttel och Lillkillen. Vilka goa pågar! :heart:


 8. Kommentar från: Sara

  Jätte fint! Känns alltid kul när man förnyat sig lite grann. Förstår ju att du ville ha Kasper med också :-P

  Känner själv att jag vill ha nåt nytt på min sida men jag finner varken tid eller inspiration just nu. Men tids nog kommer det nog… :-D Rätt vad det är får man ju en idé…


 9. Kommentar från: Leni

  Åh,sååå snyggt!!! :-P
  Måste också ned på stan och shoppa lite Cult….
  Ha det så bra!


 10. Kommentar från: Annelie

  Så fint det blev. Underbar bild på Kasper!


 11. Kommentar från: Frida & Leo

  Grönt och skönt var ordet! Jättefint! Kul att alla era små godingar är med på toppen nu. :kiss:


 12. Kommentar från: Linda

  Snyggt=) Hör va mig i början på veckan om en tid till Biggles :pleased:

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(