Prickigt

080602
Igår hittade jag mina sprillans nya, ursöta sommarskor nere i källaren, som jag köpte när jag var på studieresa på Mallis i höstas. Visst är de fina :smile: ?
Synd bara då, att det inte ens är nära att mina supersvullna gravidfötter kan pressas in i dem :mad: . Det går just nu inte att beskriva hur mycket jag ser fram emot att, förutom att snart få träffa den lill* krabaten som huserat i min mage i snart 9 månader, äntligen få tillbaka min normala ogravida och mer funktionella kropp.

7 kommentarer på “Prickigt”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Snäckan

  Supersöta!


 2. Kommentar från: Camilla

  Åh så söta! Vad glad du kommer bli när du kan ha dem!

  Jag var tvungen att köpa nya skor eftersom vi skulle på finmiddag och mina numera superduperfötter inte fick plats i mina skor längre. Var tvungen att köpa storlek 41 (har annar 38-39). Inte alls roligt. Men vad som är ÄNNU mindre roligt är att jag igår inte ens kom i mina 41:or. Jag började (helt ärligt) att storböla. Känns skönt att läsa hos dig att kroppen faktiskt blir normal igen. Tänk när man kan gå långpromenader med hunden igen, vilken lyx! Hahaha. :)


 3. Kommentar från: Therese

  Jag förstår dig :) Men det är inte så länge kvar nu, spännande!


 4. Kommentar från: Madde

  Söta
  Ser verklige somriga ut


 5. Kommentar från: Fia

  Åh, så söta!!! Och iiiiiih – snart är det dags för bäbis! Hurraaa!


 6. Kommentar från: Cissi

  Somrigt värre!
  Satt just och tänkte på slutet av min graviditet när jag hade massa myrkryp i benen hela tiden, det är helt klart mycket mysigare att ha bebis än att vara höggravid:)


 7. Kommentar från: Nina

  Precis så fina som du beskrev dem :-P Jag såg en tjej som hade en precis likadant mönstrad klänning idag, oj, så fint!

  Kram!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(