Om att gå hem

080515
Idag har jag gått hem från jobbet. Och nu menar jag gått hem på allvar. Inte för en ledig dag eller för helg eller ens för långhelg. Nej, gått hem för att vara mammaledig. Out of office. Back in january 2010. Känns helt galet när man skriver det!
Dryga tre veckors semester tillsammans med Theo väntar innan lilla syskons planerade ankomst.
Den fina blomman ovan fick jag av kollegorna.

På sistone har jag verkligen längtat efter den här dagen. Kroppen är trött. Trots det känns det lite vemodigt. Även om jag ser fram emot min föräldraledighet riktigt mycket, och att jag i ärlighetens namn varit ganska trött på att jobba på sistone, kändes det lite ledsamt att gå hem idag. Jag kommer sakna den utmaning jobbet faktiskt ger mig varje dag i form av att ständigt lösa nya problem som man inte ens visste fanns. Och jag kommer sakna mina kollegor. Tur att de aldrig är längre bort än en fika :smile: . Så den där vemodiga ledsamheten kommer med största sannolikhet vara som bortblåst redan imorgon :smile: .

19 kommentarer på “Om att gå hem”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Frida och Vincent

  Grattis Pernilla.
  Härligt att få gå hem. Snart börjar ett nytt livslångt äventyr! Mysigt!
  Lycka till.

  Bamse kram Frida i Stockholm


 2. Kommentar från: Sara

  Hehe, åh vad jag längtar till den dagen och den är snart här. Konstigt. Det känns märkligt att man ska vara hemma från jobbet så lång tid. Ändå vet man att det går så sjukt fort!!


 3. Kommentar från: maria

  Åh vad skönt!
  Tänk att lilla syskonet snart är här! Så spännande!
  Januari 2010 låter ju verkligen jättelångt bort… Grattis till mammaledigheten! Kram!


 4. Kommentar från: B E R G O D A L V A N A. C O M

  Wow ingen dålig ledighet. Det låter otroligt långt borta men jag antar att tiden kommer gå fort som vanligt. Hoppas att du får en härlig mammaledighet! :smile:


 5. Kommentar från: Liza

  Önskar er en härlig semester!När jag gick hem idag så konstaterade Theo att det bara var han som skulle ha semster inte jag!Hi hi sötnosen! VI kommer sakna er!Kom och hälsa på så han får leka av sig!Om tiden inte räcker till det så önskar jag er alla lycka med bebben!Kramar


 6. Kommentar från: Madde

  Oj är det redan så nära
  Skönt med mammaledighet nu.
  Tiden går så fort, jag har ju redan varit hemma i 17 månader bara 3 kvar :(
  Kram


 7. Kommentar från: Josefina

  Oh vilken underbar dag för dig!! Jag har inte en liten stund funderat på jobbet sedan jag slutade…saknar inte det ALLS – vill inte tillbaka överhuvudtaget!!! Njut nu av din semester – tyvärr blir det ju inte så mycket ledigheter sedan framöver, mammaledighet känns som ett helt fel ord på ens ”ledighet”
  kram


 8. Kommentar från: Camilla

  GRATTIS till mammaledigheten! Jag blir lite smått avis, jag vill ju också vara hemma med min plutt, känns så surt att ”gå miste” om det…

  Njut av tiden med Theo nu, ni kommer få det underbart, och jag tror nog att vi kommer få njuta av fina fotografier från ledigheten. :)

  Kram


 9. Kommentar från: Anna

  NJUT nu av mammaledigheten!!! Och först och främst av veckorna med semester innan lillpys kommer. Själv har vi värsta byggröran som vi ska försöka få ordning på innan lill*n kommer om knappt tre veckor…Längtar efter bebis nu!!! Har vi tur hinner vi kanske fika ihop under denna mammledighet..hehe!

  Kram Anna


 10. Kommentar från: Maria

  Låter skönt! Imorgon går jag hem! Kommer iofs tillbaks i år, men 1 dec känns också mkt avlägset. Och allt man ville fixat blir inte klart, men det blir det väl aldrig. Såg att det löste sig med mejlkontakten, bra… :-)


 11. Kommentar från: Snäckan

  Låter fantastiskt att få vara ledig till 2010 och dessutom tillsammans med söta sonen och lillbebben! Njut bara njut!!!!


 12. Kommentar från: Linda

  Låter härligt!
  Glöm inte att njuta…
  Fina blomma du fick :smile:

  Kraaaam


 13. Kommentar från: Maria, Fille & Cosmo

  Vad skönt att du äntligen får lite vila innan nästa äventyr börjar. Hoppas du hinner få några riktigt varma och fina vårdagar med småkillarna i er fina trädgård så du är fulladdad med energi när det magiska datumet kommer. :-)

  Kram M,F&C


 14. Kommentar från: Storayster Mia

  :heart: Vad härligt min kära syster, med en ledighet som kommer att innebära så mycket nytt och spännande för er allihop! Hoppas vi hinner ses när ni kommer till FBG nästa helg. Stor kram till er allihop!


 15. Kommentar från: Jessica

  Förstår att det är med blandade känslor, men nu har ni ju oerhört mycket att se fram emot också.

  Kram


 16. Kommentar från: Fia

  Grattis till semester och föräldraledighet! Guuuud så skönt!


 17. Kommentar från: Cissi

  Oj, vad härligt att vara ledig så länge:) Själv har jag ”bara” ett halvår kvar innan Magnus tar över…
  Hoppas du får tre väldigt mysiga veckor med Theo innan bebisen kommer!
  Kram och trevlig helg!


 18. Kommentar från: Anna-Karin & Ella

  Låter superhärligt med ny mammaledighet! Minns med stor nostalgi alla fikastunder och barnvagnspromenader och allt mys man kunde ägna sig åt. Nu har du ju dessutom Theo att dela allt detta med (förutom mannen och vovven såklart, men de var ju med även förra gången!).

  Ha en skön ledighet!
  /AK


 19. Kommentar från: Therese

  Åhh så skönt! Min ledighet börjar gå mot sitt slut istället… Tiden har gått sååå snabbt! Så mitt tips är, njut! Fast det tror jag nog att du kommer att göra iallafall!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(