Sulky

091005
Nu har vi haft Kaspers nya sulky i två månader – och jag är sååå nöjd. Den väger bara 7.5 kg och jag kan fälla ihop den och lyfta in den i bilen med en hand :smile: . Vilken skillnad på den vanliga vagnen som väger sisådär 15 kg och som man verkligen måste trixa in brevid Biggles hundbur. Jag ger mig ut på mycket fler rundor med barnen nu, när det går så lätt att lasta :smile: .

Den är även väldigt bra att köra, hjulen är rejäla och klarar både grusväg, större skogsvägar, kullersten och liknande. Den svänger lätt och smidigt och Kasper både sitter och ligger bra i den. Suffletten är stor och går att dra ner rejält som skydd för regn och blåst. Stötdämpningen är väl det som inte håller samma mått som den stora vagnen, men det hade jag inte riktigt räknat med heller. Jag är toppennöjd med andra ord!

Vi beställde vagnen från Pramworld i England, och tjänade närmare ett par tusenlappar jämfört med vad vi hade fått betala hos en svensk återförsäljare. Vi beställde och betalade en tisdag eftermiddag, och på fredagen vid lunch levererades vagnen med DHL ända fram till dörren. Utmärkt service!

4 kommentarer på “Sulky”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Linruz

    Visst är det otroligt viktigt med en bra vagn. Den fvår int vara för klumpig t ta med för då struntar man i det i stället.
    Kram kram


  2. Kommentar från: mammaliv

    Den ser fin och mysig ut! :smile:


  3. Kommentar från: Hilda

    Vi har fått en helt ny sulky via barnmatskoder, Acta Graco. Är dock inte särskilt nöjd. Vad fick ni ge för er allt som allt? Ska allt span in den när jag kommer på besök för den ser riktigt bra ut!


  4. Kommentar från: gottablandat

    vilket bra tips!!!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(