Kallt & klart

091007
Blandat med blåst, regn och hagel har vi hitills haft ganska många av de där kalla, klara och färgstarka dagarna. Då gillar jag hösten ♥. Vi samlar kastanjer i trädgården (vi har två gigantiska kastanjeträd), plockar äpplen runt om i byn på våra promenader (förr i tiden var det flera stora gårdar här omkring, som då hade mycket äppelträd i sina trädgårdar. Nu står de där träden på allmän mark runt omkring i området, så även om vi inte har några egna äppelträd finns det gott om äpplen att plocka) och bakar äppelkaka. Barnen leker ute i alla väder i sina höst/vinterkläder och håller sig båda torra och varma. Jag har köpt varma sköna strumpbyxor i olika färger så jag kan ha mina favvokjolar även när det börjar bli kyligt :smile: .

9 kommentarer på “Kallt & klart”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mia

    Tack för grattiset för bebis nr 2 :smile: Det ska bli spännande! Jag gillar också när hösten är kall med färgstarka dagar, dock är våren min favoritårstid!


  2. Kommentar från: lotta

    ja både igår och idag ( ej fm men efter regnet) har varit underbara. jättefina bilder som vanligt!!


  3. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Skönt med fina höstdagar men tyvärr bjuder Gbg allt som oftast på regn och blåst. :(
    Men även jag tycker det är skönt med tjocka strumpbyxor att gömma benen i. Nu slipper man oroa sig för hur vita och stubbiga dom är. :smile:

    Kram M,F&C


  4. Kommentar från: Sara

    Härligt med soliga höstdagar! :smile: Jag hoppas vi slipper regn i morgon på min lediga dag… men förra veckan var det bara sol de dagar jag jobbade. Snacka om typiskt! Blåser lite för mycket just nu för min smak, men det är ändå fint fortfarande. Färgglatt! :love:


  5. Kommentar från: Hilda

    Jörgen satt och tjuvkikade över axeln när jag var på din sida. Hans kommentar var ” Shiot vilka bra bilder hon tar!”.


  6. Kommentar från: JeanetteS

    Ja, hösten är ju faktiskt riktigt fin och färggrann när den bjuder på de här kalla, klara dagarnar! Jag är ju sommarmänniska ut i fingerspetsarana och brukar tycka det är jobbigt när hösten kommer men i år har jag faktiskt tänkt flera gånger att ” hösten är ju faktiskt riktigt fin den med!!
    Så härliga höstbilder du tagit!


  7. Kommentar från: Frida

    Pernilla, så underbara bilder!! :lol:


  8. Kommentar från: Birgit

    Som vanligt härliga bilder!!!
    Kram mor


  9. Kommentar från: Helena

    Vilka härliga höstbilder! Jag måtste snart ta kameran med mig ut och plocka kastanjer. Ha en fin fortsättning på helgen!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(