En stormig hösthelg

091005
Helgen som gick har varit den ruskigaste hitills denna höst! Hagel, ösregn, stormvindar… Vi har ändock haft väldigt trevligt. Redan i fredags lämnade vi barnen hos farmor&farfar och jag och Pär gick på bio – Flickan som lekte med elden. Spännande och sevärd, men jag tycker nog att den första filmen var aningens bättre. Den andra filmen utelämnade ännu mer från boken. Det ska bli spännande att se den sista delen i triologin.

I lördagsmorse begav vi oss vidare för att gå på bröllop. Erik & Katarina blev man och hustru – vackert brudpar, stämningsfull vigsel, middag med god mat och rolig fest på ett skånskt slott – en riktigt rolig kväll. Vädret lämnade som sagt en hel del övrigt att önska, och som någon av talarna under middagen sa så ”var detta troligtvis den mest stormiga inledningen på ett äktenskap vi någonsin skådat” :wink: . Som tur är, är ju inte vädret avgörande och hela tillställningen var mycket lyckad. Det blev inte så många foton dock, det var alldeles för kallt och blåsigt utomhus och för mörkt inomhus för att få några bra foton, så jag koncentrade mig mest på att mingla och dricka champange i slottet :smile: . Att bo på hotell, sova länge, äta hotellfrukost och läsa tidningen i lugn och ro tillsammans med sin man är ju inte heller så dumt, så vi var mycket nöjda med vår helg när vi kom hem igårkväll.

7 kommentarer på “En stormig hösthelg”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mia

    Vilken härlig helg ni verkar ha haft :smile:


  2. Kommentar från: Linda

    Härligt… fint brudpar… =)


  3. Kommentar från: Linruz

    Ser helt underbart ut!!
    Jag har förresten ny adress:
    http://www.linruz.se
    Kram Lina


  4. Kommentar från: Helen

    Har inte sett filmen ännu men har planer på det. Tyckte ”ettan” var rysligt bra men jag har inte läst boken. Fin bild på ett vackert par. Trevlig måndag!


  5. Kommentar från: Linda J

    Åh, vad kul! Hade glömt att de skulle slå till nu. Så fina, vackert par! Kan tänka mig att d var en härlig tillställning!


  6. Kommentar från: Cissi

    Vacker brudpar:) Och härlig bild med slöjan som far i vinden!


  7. Kommentar från: Snäckan

    Låter som en riktigt härlig vuxenhelg!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(